Ystävänpäiväkamppis

14.02.2023

YSTÄVÄNPÄIVÄ on jo ihan pian... Oisko tässä sulle resonoiva KAMPPIS! 

Voit varata 11.1.-14.2. välisenä aikana, 75min äänimaljarentoutuksen tai Soundful Yin® ohjauksen kahdelle, hintaan 89€! 

Ihana, rentouttava hetki ystävyksille, sisaruksille, pariskunnille, äidille ja tyttärelle...

Varaukset tulee tehdä sähköpostilla mielensoinnut@gmail.com tai tekstiviestillä / soittamalla +358 50 3733116


ÄÄNIMALJARENTOUTUS
Syvärentouttava äänimaljahoito 2 hengelle
♥ Aluksi kerron hieman äänimaljojen vaikutuksista. Itse hoito tapahtuu jumppapatjalla lattialla makuuasennossa, mukavat lämpimät vaatteet päällä. Halutessaan voitte ottaa mukaan oman tyynyn (suositus).
♥ Hoito aloitetaan sanallisella lyhyellä kehoskannauksella ja rentoutuksella. Maljoja asetellaan hoidon aikana jokaisen kehon ympärille sekä halutessaan myös keholle (vatsan, selän tai käden päälle). Näin värähtely tuntuu voimakkaammin ja hoito tehostuu.
♥ Jokainen rentoutus päättyy muutaman minuutin hiljaisuuteen, ennen kuin teidät hellästi herätellään takaisin tähän hetkeen.


SOUNDFUL YIN®
Syvärentouttava hetki kahdelle, jossa kehon rentoutumista lisätään äänivärähtelyn avulla.
♥ Hoidossa asiakas on joogamatolla passiivissa yin-asennoissa ja ohjaajana avustan asentoja intuitiivisella, lempeällä kosketuksella sekä soitan maljoja keholla ja aurassa.
♥ Äänimaljoja soitetaan myös taustalla harjoituksen aikana. Tunnilla käytetään myös vaihtelevasti gongia, sadekeppejä ja kosheja.
♥ Hoidossa asiakas saa pysähtyä tuettuihin asentoihin ja nauttia hoitavasta kosketuksesta sekä äänimaljojen rauhoittavasta
äänimaailmasta. Hoito päättyy loppurentoutukseen savassanassa viltin alla pötkötellen. Hoito avaa kehoa, madaltaa stressihormoni kortisolia, edistää side- ja lihaskudoksen ja nivelten venyvyyttä ja rauhoittaa hermostoa ja mieltä.
♥ Pukeudu rentoihin, lämpimiin ja kiristämättömiin vaatteisiin. Villasukat plussaa!


Lempein terveisin,
Satu