Yksilöille ja ryhmille

Syvärentouttava äänimaljahoito

"Värähtelytaajuuden muutos saa fyysisten, emotionaalisten, mentaalisen ja henkisen kehomme värähtelemään sopusointuisesti niin, että voimme olla terveitä." - Äänimaljakouluttaja Terhi Elo -

Äänimaljarentoutus vie sinut syvärentoutuksen tilaan, jossa keho ja mieli rauhoittuvat. Äänimaljoilla ei hoideta sairauksia vaan tasapainotetaan terveyttä ja ennaltaehkäistään epätasapainotiloja.  

Syvärentouttava tiibetiläinen äänimaljahoito yksilöille

Mitä yksilölle tarkoitetussa äänimaljarentoutuksessa tehdään?

♥ Pukeudu rentoihin kiristämättömiin vaatteisiin. Äänimaljahoidossa asetut mukavasti hoitopöydälle vaatteet päällä ja saat lämpimän peiton päällesi. 

♥ Äänimaljahoidossa asiakas on sekä päin- että selinmakuulla, kulhojen soidessa sekä keholla että kehon vieressä ja yläpuolella. Soitan maljoja eri tavoin, lyöden ja pyörittäen. Hoidossa käydään läpi koko keho, aina päästä jalkoihin. Maljojen värähtely tuntuu koko kehossasi.

♥ Äänimaljahoito saattelee sinut hellästi syvän rentoutumisen tilaan, jossa kehosi ja mielesi saavat levätä ja eheytyä. Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena, saaden näin kehon, mielen sekä sielun rentoutumaan ja rauhoittumaan.

♥ Ennen hoitoa kerron sinulle hoidon kulusta ja kuulen mielelläni odotuksesi ja toiveesi hoidon suhteen. Hoidon jälkeen sinulla on aikaa herätellä lempeästi kehoa ja nousta omaan tahtiin.

♥ Olo hoidon jälkeen on seesteinen, rauhallinen ja maadoittunut. Hoidon jälkeen muistakaa juoda runsaasti vettä. 

Kesto 60min (+ ensimmäisellä kerrallasi alkujohdanto noin 10-15min)  

Milloin äänimaljarentoutus ja sointukylpy eivät sovi?

* Jos sairastat syöpää ja sinulla syöpähoidot ovat vielä käynnissä (ei ole tarkkaa tietoa äänen värähtelyjen vaikutuksista syöpäsoluihin).

* Jos sinulla on sydämentahdistin ja voimakkaat äänet vaikuttavat sydämesi toimintaan, ei sointukylpyä suositella.

* Jos sinulla on liikuntarajoitteita ja lattialle makuulle käyminen on hankalaa, voit kuitenkin nauttia sointukylvystä istuen tuolilla.

* Jos sinulla on jotain sairauksia, ja mietit äänen vaikutusta siihen, voit kysyä tuntien sopivuutta.

* Raskaana olevat ovat tervetulleita sointukylpyyn, mutta yksilölle tehtäviä intensiivisempiä äänimaljarentoutuksia ei suositella!

Äänimaljarentoutus sointukylpynä ryhmille

Sointukylpy on ryhmille tehtävä äänimaljarentoutus, miten tämä tapahtuu?

♥ Pukeudu rentoihin, lämpimiin ja kiristämättömiin vaatteisiin. Villasukat plussaa! Sointukylvyssä makaat lattialla oman alustasi päällä. Ota siis mukaasi oma jumppamatto/alusta sekä viltti, jonka alle kääriytyä. Halutessasi ota myös oma tyyny mukaan.

♥ Jokaisella on omalla alustallaan turvapaikka, oma tila. Sointukylpyohjaaja soittaa äänimaljoja luoden näin tilaan harmonisen äänimaailman.

♥ Sointukylvyssä voit antaa harmonisten äänten lempeän värähtelyn johdattaa sinut rentoutumiseen, jossa koko olemuksesi voi päästää irti jännityksistä, huolista ja arjen kiireestä. Se mahdollistaa äänten synnyttämän perusluottamuksen ja antautumisen kautta syvän rentoutumisen ja stressistä vapautumisen.

♥ Sointukylpy on jokaiselle kokijalle ainutlaatuinen matka omaan sisimpään. Olemme hetkessä juuri sellaisina kuin olemme, arvokkaina kaikkinensa.

♥ Sointukylvyt sopivat kaikenlaisille ryhmille, perheille, ystäväporukoille, harrastusryhmille sekä myös yritysten tai työyhteisöjen työhyvinvointia edistävään toimintaan.

Kesto 60min (sis. alkujohdanto)


Syvärentouttava äänimaljahoito 2-3 hengelle

♥ Pari-/pienryhmähoito sopii hyvin ystävyksille, vastarakastuneille, vanhemmalle ja lapselle, puolisoille tai hääparille. 

♥ Aluksi kerron hieman äänimaljojen vaikutuksista, samalla kun te saatte nauttia alustoillanne istuen yrttiteestä. Itse hoito tapahtuu jumppapatjalla lattialla makuuasennossa, mukavat lämpimät vaatteet päällä. Halutessaan voitte ottaa mukaan oman tyynyn ja viltin (suositus). 

♥ Hoito aloitetaan sanallisella lyhyellä kehoskannauksella ja rentoutuksella. Maljoja asetellaan hoidon aikana jokaisen kehon ympärille sekä halutessaan myös keholle (vatsan, selän tai käden päälle). Näin värähtely tuntuu voimakkaammin ja hoito tehostuu.

♥ Jokainen rentoutus päättyy muutaman minuutin hiljaisuuteen, ennen kuin teidät hellästi herätellään takaisin tähän hetkeen. 

♥ Värähtely ja sointi voi tuntua kehossa vielä jopa 24 tunninkin kuluttua. Olo hoidon jälkeen on seesteinen, rauhallinen ja maadoittunut. Hoidon jälkeen muistakaa juoda runsaasti vettä.

Kesto 75min (sis. alkujohdanto ja yrttiteen).

Oma ryhmä ja paikka

Huomaathan, että voit tilata minut järjestämään omalle ryhmällesi sointukylvyn haluamaasi paikkaan. 

♥ Kysy tarjousta omalle ryhmällesi! Kysy myös metsäsointukylpyjä!

Varaa rentoutusaika yksilö- tai parihoitoon:  

Sointukylpyjä ryhmille järjestetään Mielen Sointujen toimitilassa Sastamalassa muutamia kertoja kuukaudessa. Näistä ja muista ihanista tapahtumista löydät tiedot ja ilmoittautumisohjeet Facebook-sivultani. Tervetuloa!