Hyvinvointia koko perheelle

Liity YL-jäseneksi

Jos kuulet eteeristen öljyjen kutsun, niin ota rohkeasti yhteyttä tai liity alla olevasta linkistä!

J ä s e n e d u t: Kun liityt Young Livingin jäseneksi, saat ensinnäkin kaikki tuotteet -24 % vähittäismyyntihintaa edullisemmin! Saat tuotteet kotiin toimitettuna (DHL), kotiovellesi niin halutessasi.

Ennen kaikkea luonnolliset eteeriset öljyt tukevat terveyttäsi ja parasta mahdollista elämää tavoilla, joita et välttämättä etukäteen edes arvaa. Se onkin omalla öljymatkalla ollut kaikkein jännittävintä ja hyvin antoisaa.

Jäsenenä pääset myös mukaan osaksi hyvinvointiyhteisöämme. Liity alta suoraan jäseneksi ja näin minusta tulee sinun öljyoppaasi matkallesi!

Tilaa Young Livingin tuotteita kotiisi alla olevasta linkistä!

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran verkkokauppaan liity ensin jäseneksi. Tarvitset jäseneksi liittymiseen jälleenmyyjänumeroni, joka on 304 745 79.

Lähetän mielelläni myös suoran linkin liittymiseen, jossa jo valmiina jälleenmyyjänumeroni, jolloin liittyminen ja ensimmäinen tilauksen tekeminen on sinulle vieläkin helpompaa.

Olen käytettävissäsi aina kaivatessasi apua tai neuvoja. 

Voit saada vain huippulaatuisia tuotteita Young Livingilta arkeasi helpottamaan! Jokainen eteerinen öljypullo on jäljitettävissä pullosta sille tilalle, missä kasvi on kasvanut!

Ja tiesithän, että Young Living on paljon muutakin kuin eteeriset öljyt!! Voit vaihtaa koko kodin puhdistusaineet täysin myrkyttömiin tuotteisiin, etkä tarvitse enää monia pulloja siivouskaappeihisi tilaa viemään.