Luonto tukena aikuisen ihon hoidossa

Onko sinulla ihonhoitoon omia rutiineita? Aamuun tai iltaan? 

Jaan sinulle omat kaksi yksinkertaiset ihoa (ja mieltä) hellivät rutiinini. Vasta vanhemmalla iällä ymmärsin, että on tärkeää ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa ja tarjota samalla hetki huolehtia itsestään. Riippumatta siitä, onko tavoitteenasi kirkkaampi iho, nuorempi ulkonäkö tai pelkästään itsesi hemmottelu, johdonmukainen ihonhoitorutiini on avain saavuttaa terveemmän näköinen iho.


 Itselleni kolme tärkeää pointtia ihonhoitoon:

  1. Ihon terveyden ylläpitäminen: Iho on kehon suurin elin ja toimii suojana ympäristöä vastaan. Tehokas ihonhoitorutiini auttaa ylläpitämään tämän suojan eheyden suojaten ihoa saasteilta, myrkyiltä ja haitallisilta UV-säteiltä.
  2. Ikääntymisen merkkien hidastaminen: Johdonmukainen ihonhoitorutiini voi myös auttaa hidastamaan ikääntymisen merkkejä.
  3. Itseluottamuksen lisääminen: Ihostasi huolehtiminen voi kohentaa itsetuntoasi ja itseluottamustasi. Kun ihosi näyttää ja tuntuu terveemmältä; todennäköisesti olet tyytyväisempi ulkonäköösi.


Tässä kohtaa kuvaan astuu puhtaat, aidot meidän jokaisen hyvinvointia tukevat tuotteet, eteeriset öljyt. Tutustu sinäkin siis tuotteisiin, joita ihonhoidossasi käytät ja ehkä haluat kokeilla minun ihonhoitotuotteita. Nyt siis minun kaksi lemppari tuotetta ihonhoidossa, katso videot alta.

Tämä Young Livingin Frankincense öljy on ihana lisä kasvojenhoitoon. Lisään aamuisin tätä yhden tipan kasvovoiteeseeni ja annan tuoksuvaikutuksen tuoda itseluottamusta päivään ja nostaa mielialaa samalla kun tippa öljyä hellii kasvojeni ihoa. 

Frankincense öljy hoitaa muun muassa vahingoittunutta ihoa sekä tasoittaa ryppyjä ja arpia.

Frankincenseä käytettiin jo antiikin aikana muun muassa Intiassa ja Kiinassa. Frankincense tunnetaan yhtenä kolmesta lahjasta, jonka itämaan tietäjät toivat Jeesus-lapselle. Muinaisessa Egyptissä frankincenceä käytettiin nuorentavissa kasvonaamioissa ja hajusteissa. 


Mitkä on sun iltojen rutiinit? Miltä kuulostaa oma ihana iltahetki eteerisen öljyn kanssa? 

Illalla minä puolestaan laitan kasvovoiteeseen tipan Laventeli eteeristä öljyä. Sen tuoksu rentouttaa ja rauhoittaa nukkumaan. Ja iholla se sama Laventeli tippa huolehtii yön aikana ihoni hyvinvoinnista.

Jo antiikin roomalaiset hajustivat kylpyvetensä rauhoittavalla laventelilla. Kerrotaan, että laventelipelloilla työskentelevät ihmiset eivät koskaan kärsi päänsärystä.

Laventelia hyödynnetään myös rauhoittamaan tulehtunutta ihoa. Kokeile laventelia hyönteisen pistoihin, pieniin palovammoihin tai auringonpolttamiin.


Luonnossa on jo kaikki tieto olemassa. Näissä Young Livingin eteerisissä öljyissä se kasvin alkuperäinen tieto on saatu talteen höyrytislaamalla ja on näin meidän kaikkien saatavilla hyvinvointimme tueksi.

Haluatko kurkata lisää eteeristen öljyjen maailmasta? Klikkaa itsesi Muutosmatka uuteen -sivustolle, joka on mahdollista myös sinulle? Ja samalla saat arkeesi mukaan ihanat ihonhoitorutiinit, jotka myös hellivät mieltä.