Eteeristen öljyjen tuoksu, VitaFlex ja kuumakivien lämmin henkäys

Vitaflex-kuumakivi jalkahoito

Tule kokemaan virkistävä ja rentouttava hetki hiljaisuudessa, samalla nenäsi ja jalkojesi kautta saat rentoutta koko keholle ja mielellä!

Oletko paljon jalkojesi päällä? Ja kaipaisit, että joku vain hetken hemmottelisi sinua jalkoja hoivaten? 

Jos et niin välitä siitä, että jalkojen kynsiä viilaillaan ja lakkaillaan vaan haluat, että jalkojasi hellästi kosketetaan ja hoidetaan, niin tässä sinulle upea vaihtoehto jalkahoidolle!!

Hoidossa yhdistyy laadukkaiden 100% puhtaiden eteeristen öljyjen ihanat tuoksut, VitaFlex (muinainen jo tuhansia vuosia vanha tiibetiläinen hoitomuoto) ja ihanat lämmittävät kuumakivet (jalkojen kuumakivihieronta). 

Vitaflex on hellä hoitomuoto, mutta sillä voi olla suuret vaikutukset. Kuten sisäelin- ja hermostotekniikoissa yleensä, väsymys saattaa tulla yksilöistä riippuen aikamoisena hoidon jälkeen.

Hoidon vaikutuksia ovat muun muassa lihasten rentoutuminen, mielen rentoutus ja stressin väheneminen sekä henkisen hyvinvoinnin paraneminen.


Hoidon kesto 45min (+alkukartoitus)

Varaa aika sähköpostitse: mielensoinnut@gmail.com tai alla olevan painikkeen kautta! 


Milloin hoito ei sovi?

Hoitoon tulemisen esteitä voivat olla esimerkiksi raskaus, pahat addiktiot ja jotkin lääkitykset sekä jotkin tietyt sairaudet. 

Mahdollisista hoidon esteistä jutellaan aina hoidon aluksi joko varauksen yhteydessä puhelimitse tai juuri ennen hoitoa! 

Mitä Vitaflex kuumakivi jalkahoito sisältää?

Hoidon aikana käsitellään ensin Vitaflex-tekniikalla asiakkaan jalkapohjat, siellä erityisesti selkärangan refleksologiset heijastealueet. Refleksologian mukaan elimistössä on kaikkialla heijastealueita toisiin kehon osiin, esimerkiksi jalkapohjista löytyvät koko muun elimistön heijasteet, joita voi ja kannattaa käsitellä, mikäli jollain alueella on epätasapainotiloja. 

Kehon refleksipisteet jalkapohjissa käsitellään käsin siten, että syntyy sähköinen impulssi, joka kulkee pitkin hermoratoja. Vitaflexilla hoidetaan kehon eri järjestelmiä, esim. selkäranka, suolisto, keuhkot.  

Jalkojen käsittelyssä käytetään eteerisiä öljyjä. Ja näin ollen myös vahvat tunteiden ja ajatusten nousut mieleen ovat normaaleja. Kun jalat on käsitelty Vitaflex ottein öljyillä saa asiakas vielä lämpimän kuumakivihieronnan jaloilleen. Tämä tehostaa eteeristen öljyjen imeytymistä ja vaikuttavuutta iholla sekä luo ihanan rentoutuneen olotilan. Halutessasi voit, vaikka nukahtaa hoidon ajaksi.

Hoidon jälkeen on hyvä tankata runsaasti vettä ja levätä hyvin. Suihkussa ja saunassa käymistä ei suositella hoidon jälkeen samana päivänä vaan pesuhetki kannattaa jättää seuraavaan päivään saadakseen eteerisistä öljyistä ja hoidosta niiden koko potentiaalin irti. Kahvin ja virvoitusjuomien käyttöä tulee hoitopäivänä välttää.