Superjuoma - Ningxia Red

Lisää ruokavalioosi päivittäinen NingXia Red® -annos ja nauti tämän maukkaan ja virkistävän juoman tarjoamista eduista. Tämä makean hapan ja raikas juoma sisältää gojimarjaa. Siinä on myös luumu-, aronia-, kirsikka-, mustikka- ja granaattiomenamehua ja -uutetta. Näiden ainesosien lisäksi NingXia Red sisältää puhdasta vaniljauutetta sekä sitruunan, appelsiinin, tangeriinin ja yuzun eteerisiä öljyjä, joista muodostuu yhdessä hyvänmakuinen nautinto.

NingXia Red -juoman käyttötavat

  • Sekoita NingXia Rediä smoothieen, acai-kulhoon tai aamumehuun nopeaksi ja herkulliseksi aamiaiseksi.
  • Tarjoa jäähdytettyä NingXia Red -juomaa perheelle ja vieraille kokoontumisissa ja juhlissa terveellisenä vaihtoehtona kuohuviinille.
  • Tarjoa tätä maukasta juomaa lapsille sokeripitoisten limonadien ja sekamehujen sijaan.
  • Yhdistä NingXia Nitron kanssa.
  • Lisää tippa tai pari eteeristä Plus-öljyä antamaan juomaan llisämakua!


Käyttöehdotus

Juo 30-60 ml:n annos kaksi kertaa päivässä. Itse käytän juomaa kuurimaisesti aina 1-2kk kerralla. Nautin oman Ningxia annokseni aamuisin aamupalan yhteydessä tai päivällä välipalalla. Parhaimmillaan juoma on viileänä. Ravista hyvin ennen käyttöä. Säilyy avattuna jääkaapissa enintään 30 päivää. Älä juo suoraan pullosta. Älä käytä, jos sinetti on valmiiksi rikki.

 

Ainesosat

Ningxia-pukinpensaan gojimarjasose (lycium barbarum) Kiinasta, mustikkamehu*, aroniamehu*, kirsikkamehu*, granaattiomenamehu*, luumumehu*, viini- ja omenahappoa pH:n säätelyyn, luontainen mustikka-makuaine, Mega Natural Gold -viinirypäleensiemenuute (GSE) (kosher ja halal), aito vaniljauute 2X, pektiini suutuntumaa ja erottamista varten, säilöntäaineina natriumbentsoaatti ja/tai kaliumsorbaatti, luontainen steviauute (Reb A) makeutukseen, eteerinen YL Orange -öljy, eteerinen YL Yuzu -öljy, eteerinen YL Lemon -öljy, eteerinen YL Tangerine -öljy, *valmistettu tiivisteestä


Mikäli sinulla heräsi mielenkiinto ja haluat kysyä lisää, ota ihmeessä yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta. Vastaan viestiisi mahdollisimman pian.