Reiki energiahoito

"Värähtelytaajuuden muutos saa fyysisten, emotionaalisten, mentaalisen ja henkisen kehomme värähtelemään sopusointuisesti niin, että voimme olla terveitä." - Äänimaljakouluttaja Terhi Elo -

Äänimaljarentoutus vie sinut syvärentoutuksen tilaan, jossa keho ja mieli rauhoittuvat. Äänimaljoilla ei hoideta sairauksia vaan tasapainotetaan terveyttä ja ennaltaehkäistään epätasapainotiloja.  

Syvärentouttava tiibetiläinen äänimaljahoito yksilöille

Mitä yksilölle tarkoitetussa äänimaljarentoutuksessa tehdään?

♥ Pukeudu rentoihin kiristämättömiin vaatteisiin. Äänimaljahoidossa asetut mukavasti hoitopöydälle vaatteet päällä ja saat lämpimän peiton päällesi. 

♥ Äänimaljahoidossa asiakas on sekä päin- että selinmakuulla, kulhojen soidessa sekä keholla että kehon vieressä ja yläpuolella. Soitan maljoja eri tavoin, lyöden ja pyörittäen. Hoidossa käydään läpi koko keho, aina päästä jalkoihin. Maljojen värähtely tuntuu koko kehossasi.

♥ Äänimaljahoito saattelee sinut hellästi syvän rentoutumisen tilaan, jossa kehosi ja mielesi saavat levätä ja eheytyä. Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena, saaden näin kehon, mielen sekä sielun rentoutumaan ja rauhoittumaan.

♥ Ennen hoitoa kerron sinulle hoidon kulusta ja kuulen mielelläni odotuksesi ja toiveesi hoidon suhteen. Hoidon jälkeen sinulla on aikaa herätellä lempeästi kehoa ja nousta omaan tahtiin.

♥ Olo hoidon jälkeen on seesteinen, rauhallinen ja maadoittunut. Hoidon jälkeen muistakaa juoda runsaasti vettä. 

Kesto 60min (+ ensimmäisellä kerrallasi alkujohdanto noin 10-15min)  

Milloin äänimaljarentoutus ja sointukylpy eivät sovi?

* Jos sairastat syöpää ja sinulla syöpähoidot ovat vielä käynnissä (ei ole tarkkaa tietoa äänen värähtelyjen vaikutuksista syöpäsoluihin).

* Jos sinulla on sydämentahdistin ja voimakkaat äänet vaikuttavat sydämesi toimintaan, ei sointukylpyä suositella.

* Jos sinulla on liikuntarajoitteita ja lattialle makuulle käyminen on hankalaa, voit kuitenkin nauttia sointukylvystä istuen tuolilla.

* Jos sinulla on jotain sairauksia, ja mietit äänen vaikutusta siihen, voit kysyä tuntien sopivuutta.

* Raskaana olevat ovat tervetulleita sointukylpyyn, mutta yksilölle tehtäviä intensiivisempiä äänimaljarentoutuksia ei suositella!

Varaa itsellesi aika hoitoon: