Eteeristen öljyjen tuoksu, VitaFlex ja Lakota-intiaanien käyttämä sivelytekniikka

Raindrop Technique®

Haluaisitko itsellesi tai läheisellesi kokonaisvaltaisen 

rentouttavan aromaattisen hoidon? 


Teen rentouttavaa aromahierontaa eli Raindrop-hoitoja Sastamalan Kallialassa tunnelmallisessa hoitotilassani, jossa voit pysähtyä hiljaisuuteen itsesi äärelle. Tule kokemaan virkistävä ja rentouttava hetki. Tunne, kuinka sadepisaran lailla öljytipat koskettavat ihoasi.

Tämä hoito voi herättää sinussa sisäisen tarpeen voida hyvin ja korjata omia epätasapainotiloja ♥

Raindrop-yksilöhoito

Raindrop-hoito on kokemus, jonka jokainen haluaa kokea ja, jota iho kaipaa. Se rentouttaa ja tasapainottaa. Olotila hoidon jälkeen on käsittämätön, niin kokonaisvaltainen rentouden aalto hoitopöydältä noustessa.

Hoitomuodossa yhdistyy laadukkaiden 100% puhtaiden eteeristen öljyjen ihanat tuoksut, VitaFlex (muinainen jo tuhansia vuosia vanha tiibetiläinen hoitomuoto) ja erilaiset hierontatekniikat sekä Lakota-intiaanien käyttämä sulkasively. 

Hoito on saanut nimensä siitä, että öljyt pudotetaan selkärangalle kuin sadepisarat! Nämä sadepisarat tekevät ympäri vuorokauden töitä ihollasi, yöllä ja päivällä, auttaakseen ihoasi maksimoimaan sen luonnollisen korjausrytmin.

Nämä helposti imeytyvät öljyt vaikuttavat syvällä ihossasi. Ihosi tuntuu pehmeämmältä ja vahvemmalta hoidon jälkeen. Eteeriset öljyt myös suojaavat tehokkaasti.

Hoidon vaikutuksia ovat muun muassa lihasten rentoutuminen, mielen rentoutus ja stressin väheneminen sekä henkisen hyvinvoinnin paraneminen.


Hoidon kesto 75-90min (+alkukartoitus)

Varaa aika sähköpostitse: mielensoinnut@gmail.com tai alla olevan painikkeen kautta! 


Milloin Raindrop-hoito ei sovi?

Hoitoon tulemisen esteitä voivat olla esimerkiksi raskaus, pahat addiktiot ja jotkin lääkitykset sekä jotkin tietyt sairaudet. 

Mahdollisista hoidon esteistä jutellaan aina hoidon aluksi joko varauksen yhteydessä puhelimitse tai juuri ennen hoitoa Raindrop-hoitajan kanssa!

Mitä Raindrop-hoito sisältää?

Eteeriset öljyt, joita hoidossa käytetään ovat Thyme, Oregano, Basil, Marjoram, Peppermint, Pine (mänty), Cypress sekä eteeriset öljysekoitukset Valor ja Aroma Siez. Lisäksi hoidossa käytetään tuoksutonta V-6 pohjaöljyä sekä Ortho Ease -hierontaöljyä, joka sisältää runsaasti eteerisiä öljyjä.

Hoidon aikana käsitellään ensin VitaFlex-tekniikalla asiakkaan jalkapohjat, siellä erityisesti selkärangan refleksologiset heijastealueet. Refleksologian mukaan elimistössä on kaikkialla heijastealueita toisiin kehon osiin, esimerkiksi jalkapohjista löytyvät koko muun elimistön heijasteet, joita voi ja kannattaa käsitellä, mikäli jollain alueella on epätasapainotiloja. Jalkojen käsittelyn jälkeen käsitellään selkä ja niska soveltaen Lakota-intiaaneilta peräisin olevia hieronta- ja sulkasivelytekniikoita. Kun selkä on käsitelty saa asiakas vielä lämpimän hauteen selän päälle, mikä tehostaa eteeristen öljyjen imeytymistä ja vaikuttavuutta iholla.

Hoidon jälkeen on hyvä tankata runsaasti vettä ja levätä hyvin. Suihkussa ja saunassa käymistä ei suositella hoidon jälkeen samana päivänä vaan pesuhetki kannattaa jättää seuraavaan päivään saadakseen eteerisistä öljyistä ja hoidosta niiden koko potentiaalin irti. Kahvin ja virvoitusjuomien käyttöä tulee hoitopäivänä välttää. 


Raindrop-hoidolla emme hoida sairauksia, vaan tuemme elimistön tervettä toimintaa sekä ennaltaehkäisemme sairauksien syntyä.