Hemmotteluhetkiä itsellesi ja perheelle luonnollisin tuottein

Tunnelman tuojat, iloa ja valoa päiviisi

Tiesitkö, että saat luotua kotiisi helposti juuri haluamasi tunnelman puhtailla luonnonmukaisilla tuoksuilla, jotka eivät kuormita kehoasi? 

Eteeriset öljyt

Tiesitkö että Appelsiini-öljyllä saat iloa ja huolettomuutta päivään? Entä tekeekö Piparminttu perheen aamutoimista ripeämpiä?

Eteerisiä öljyjä on käytetty vuosituhansien ajan niin hoitavina kuin tuoksuvina aineina. Kotona tuoksulyhty tai diffuuseri on yksi helpoimmista ja ihastuttavimmista käyttötavoista.

Eteerisillä öljyillä voidaan hetkessä muuttaa tunnelmaa kotona. Valitse mieluinen tuoksu ja humpsahda ihanaan omaan hyvän fiiliksen kuplaan. Tuoksujen kautta saadaan myös myönteisiä vaikutuksia mielialaan.

Oletko valmis oppimaan uutta?

Olen iloinen saadessani jakaa kanssasi tietoa ja kokemuksiani öljyistä, myrkyttömästä elämäntavasta tai siitä, miten sinä voit helposti saada kodistasi luonnonmukaisen esimerkiksi Thieves-kodinpuhdistustuotteilla ja jopa Young Livingistä liiketoiminnan itsellesi.

Nyt, kun olet sivuillani ja öljyt ovat jollain tasolla ehkä jo sykähdyttäneet sinua sisimmässäsi... niin alla olevasta linkistä pääset EXTRANA suoraan oppimaan uutta, ihanan oman öljyoppaani Outin matkassa. Hän näyttää sen muutoksen joka on mahdollinen meille jokaiselle!!  

Ole osa jotain suurempaa

Uskon, että jokainen meistä ansaitsee rikkaamman elämän ja enemmän hyvinvointia. 

Young Living -Brand Partnerina saan nauttia paljon muustakin kuin eteerisistä öljyistä ja olen löytänyt aivan uuden elämäntavan. 

Haluan tarjota elämää mullistavia tuotteita koteihin ympäri maailman ja olla osa sinun ihmeellistä matkaasi hyvinvoinnin polulle.

Minulle itselleni öljyt toivat rohkeuden olla aidosti se minä joka olen, tulin näkyväksi. Uskallan näyttää koko itseni. Ennen jäin myös helposti murehtimaan asioita. Olin tosi paljon kiinni siinä, että elin elämääni huolehtimisen kautta. Nykyisin murehtiminen ja huolehtiminen eivät saa enää minusta sellaista otetta mitä aikaisemmin. Myös odottamattomat muutokset menevät pehmeämmin, oleminen on lempeämpää itselleni.

Ovatko eteeriset öljyt sinulle uusi tuttavuus?

Eteeriset öljyt ovat aromaattisia ja vahvoja kasviuutetiivisteitä, jotka on eristetty höyrytislaamalla, kylmäpuristamalla tai pihkaa juoksuttamalla. 

Jokainen meistä valitsee mitä tuo kynnyksen yli kotiinsa. Voit joka päivä valita uudestaan. Ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa synteettisistä kemikaaleista vapaata elämäntapaa ja luoda kotiinsa helposti iloinen, onnellinen ja seesteinen tunnelma. 

Aika, jonka vietät eteerisistä öljyistä kertomallani sivuilla voisi olla investointia itseesi ja tulee takaisin sinulle yltäkylläisenä hyvinvointina! Uskallatko ottaa sen askeleen?

Rakastan luoda yhteyksiä uusiin ihmisiin, jotka suhtautuvat mielenkiinnolla ja intohimolla elämäänsä ja haluavat muuttaa sitä paremmaksi. Otathan siis yhteyttä. 

Tutustu ihmeessä myös Mielen Soinnut facebook sivuilla aiheeseen lisää. Pääset kurkkaamaan, kuinka ihana ja mielenkiintoinen maailma tämä onkaan. Tule mukaan oppimaan ja ihastumaan! Olen iloinen saadessani vastata kysymyksiisi ja auttaa sinua sekä perhettäsi puhtaamman elämän alkuun.