Äänimaljarentoutus on syvärentoutusmenetelmä, jossa äänimaljojen äänten värähtelyjen avulla annetaan keholle ja mielelle mahdollisuus päästä syvään rentoutumisen tilaan.

Äänimaljarentoutukset työyhteisöillä

Työhyvinvoinnin tueksi - rentoutumisen hetkiä 

Äänimaljarentoutus on syvärentoutusmenetelmä, jossa äänimaljojen äänten värähtelyjen avulla annetaan keholle ja mielelle mahdollisuus päästä syvään rentoutuneeseen tilaan. 


Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko pyörittämällä puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat. Äänimaljojen värähtelyt resonoivat kehomme nesteissä, aina solun nesteitä myöden. Kaikki maljat soivat omaa tarinaansa. 

Tapahtuman kesto 60min.


Hinta alk. 240e, sis. alv 24% (Sastamalan alue). Muut kaupungit erillisen tarjouksen kautta.

Tarvitsette rentoutushetkeä varten omat alustat, viltin ja halutessaan tyyny sekä villasukat ja lämmintä vaatetta päälle.

Äänimaljojen juuret ulottuvat Tiibetiin.

Terapia- ja hoitokäyttöön tarkoitetut maljat (kutsutaan myös soiviksi kulhoiksi) taotaan käsityönä seitsemän eri metallilajin seoksesta. Maljoja käytetään hoidossa vähintään kolmea erilaista. Mystistä ja maagista.

Äänimaljahoidon aikana pääset vaipumaan ihanaan rentoutukseen, joka vastaa tuntien syvää unta. Lepäät mukavasti peiteltynä, kauniisti soivat maljat hoitavat mieltä ja kehoasi. Maljoja soitetaan kehon ulkopuolella, mutta yksilöhoidossa myös kehon päällä. Soivan maljan matkaava värinä hieroo kehosi joka solua. Keho rentoutuu ja mieli pääsee matkalle, jolla voit kokea yllättäviäkin asioita. Mukana hoidossa heleät Koshi-kellot, sadekeppi, kristallimaljat ja saatatpa kuulla noitarummun kuminankin. Anna mielen matkata, kehon rentoutua.

TYÖHYVINVOINTIPALVELUISTA VASTAA:

Satu Kunnari 

Ohjauksessani olette hyvissä käsissä.

Lähdetäänkö rakentamaan teille oman näköinen työhyvinvointipäivä, jonka pääteemana äänimaljarentoutus?

Satu 050 373 3116 

mielensoinnut@gmail.com