Young Living hierontaöljyt

Upeat valmiit hierontaöljyt

Tiesitkö, että Young Livingillä on hierontaöljyjä valmiiksi isoissa pulloissa, joista on helppo levittää öljyä eri tilanteisiin?

Hierontaöljyt ovat näppäriä niin työhön kuin kotikäyttöön. Näillä Young Livingin upeilla hierontaöljysekoituksilla voit hemmotella itseäsi tai asiakkaitasi, virkistää niin kehoa kuin mieltä.

V-6 kasviöljysekoitus

V-6 kasviöljysekoitusta voidaan käyttää eteeristen öljyjen pohjaöljynä. Sitä voit käyttää, kun teet eteerisistä öljyistä valmiita sekoituksia, jolloin niiden käyttö iholle on helpompaa.

V-6 pohjaöljy helpottaa eteerisen öljyn imeytymisessä, rasittamatta ihoa. Se ei vähennä öljyn tehokkuutta, vaan auttaa öljyä imeytymään iholle paremmin.

V-6 öljysekoitusta voi käyttää myös ihan yksittäisenä tuotteena, siinä on upeat kasvisöljyt ravitsemassa ihoa. Se ei tuki ihohuokosia eikä tahraa vaatteita.

V-6 öljyä on saatavilla 236ml ja 944ml pulloissa.

Sisältää: kookosöljy, seesaminsiemenöljy, rypälesiemenöljy, manteliöljy, vehnänalkioöljy, auringonkukkaöljy ja oliiviöljy.

Sensation hierontaöljy 

Tämä on aivan ihana iholle pehmentämään, tasoittamaan ja jopa nuorentamaan. Sen hienostunut tuoksu voi jopa stimuloida romanttisia tunteita makkarissa.... joten, tämä hierontaöljy kannattaa laittaa yöpöydälle aina valmiuteen!

Sisältää: kookosöljy, viinirypäleöljy, Ylang Ylang oil, Coriander oil, Bergamot oil, vehnänalkioöljy, Jasmine oil, manteliöljy, oliiviöljy, Geranium oil

Cel-Lite Magic hierontaöljy

Tässä yhdistyvät huolellisesti valittujen kasviöljyjen terveelliset vaikutukset, E-vitamiini sekä YL upeat eteeriset öljyt. Erinomainen levittää iholle raikastamaan ja kuulottamaan ihon pintaa.

Cel-Lite Magic hierontaöljy puhdistaa ihon myrkkyjä hieronnan yhteydessä ja parantaa samalla ihon rakennetta. Yhdessä hieronnan kanssa se voi parantaa verenkiertoa huuhtelemalla maitohappoa lihaksista, mikä parantaa kehon toimintaa. Hieronta helpottaa lymfaattisen nesteen virtausta, joka kuljettaa aineenvaihduntajätteet pois lihaksista ja sisäelimistä. 

Mitä tämä öljy sisältää? Siinä on kasviöljyjen lisäksi viisi erilaista puhdasta eteeristä öljyä (lueteltu alla)


Kasviöljyt: Fraktioitu kookosöljy (tislattu puhtaasta kookosöljystä). Se imeytyy helposti ihoon, hajuton, väritön ja peseytyy helposti pois kankaista. Vehnänalkioöljy sisältää runsaasti B- ja E-vitamiineja sekä lesitiiniä. Rypäleensiemenöljy on antioksidantti ja on erittäin hyvä terveen ihon tukemiseen. Oliiviöljy sisältää skvaleenia, antioksidanttia ja tukee tervettä ihoa. Manteliöljy sisältää runsaasti fytoravinteita ja tukee tervettä ihoa.

Eteeriset öljyt: Grapefruit (Citrus paradisi) sisältää runsaasti d-limoneenia, joka ravitsee ihoa. Perinteisesti puhdistavaa mielelle ja keholle. Cypress (Cupressus sepmervirens)on hyödyllinen myös rasvaiselle tai ongelmaiselle iholle. Se on maadoittava ja saa asiat liikkeelle tunnepuolella. Juniper (Juniperus osteosperma) puhdistaa mieltä ja henkeä. Siitä on hyötyä iholle. Cedarwood (Cedrus atlantica) on maanläheinen tuoksu, joka antaa sinulle turvallisuuden tunteen! Se tukee tervettä ihoa ja sisältyy moniin ihonhoitotuotteisiin. Se rauhoittaa ja puhdistaa. Clary Sagea (Salvia sclarea) on käytetty vuosisatojen ajan tukemaan tervettä naisen mieltä ja kehoa sen tunteita tasapainottavien ominaisuuksien ansiosta. Se sisältää sklareolia, joka on hyvin harvinaista eteeristen öljyjen tislaamisessa. Tukee tervettä verenkiertoa yhdessä hieronnan kanssa, tasapainottaa, puhdistaa, detoxoi, kiinteyttää ihoa ja parantaa ihon rakennetta. Tuoksuttelun vaikutus mieleen? Rauhoittaa ja tasapainottaa.

Relaxation-hierontaöljy 

Tämä öljy nimensä mukaisesti voi auttaa rentoutumaan ja elvyttämään kehon, mielen ja hengen elinvoimaisuutta. Stressi on normaali osa elämää tämän päivän nopeatahtisessa maailmassa, mutta hieronta voi auttaa lievittämään sitä.

Sisältää: kookosöljy, viinirypäleöljy, Tangerine oil, Lavender oil, Spearmint oil, Ylang Ylang oil, Peppermint oil, Coriander oil, Bergamot oil, vehnänalkioöljy, manteliöljy, oliiviöljy ja Geranium oil.

Dragon Time hierontaöljy 

Dragon time sisältää pohjaöljyn lisäksi myös upeita eteerisiä öljyjä. Tämä hierontaöljy antaa rauhoittavan ja tasapainottavan vaikutuksen, joka tyynnyttää ja kohottaa naisten mielialaa niinä vaikeina päivinä. You know, girl, mitä tarkoitan!

Loistava lisä myös kylpyveteen rentouttamaan ja rauhoittamaan. 

Sisältää: kookosöljy, viinirypäleöljy, Lavender oil, Fennel oil, Sage oil, Clary Sage oil, Ylang Ylang oil, vehnänalkioöljy, siankärsämööljy, manteliöljy, oliiviöljy ja Jasmine oil

Ei sitoumuksia, ei velvoitteita

Asiakastilin avaaminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään. Tilaat mitä haluat, milloin haluat Kertatilaajana tai kerran kuukaudessa mitä haluat Kuukausitilaajana ja saat ekstraetuja. Tämän valinnan pääset tekemään omalla sivullasi.

Kun olet avannut asiakastilin, voit lisätä ostoskoriin juuri tähän hetkeen tarvitsemasi tuotteet. Siinä on automaattisesti jo mukana minun asiakasnumeroni eli saat minusta oppaan itsellesi muutosmatkallesi

Alla olevasta painikkeesta pääset suoraan Young Livingin sivulle avaamaan oman asiakastilin.

Liity Pisara Iloa öljytiimiimme ja pääset mukaan hyvinvoinnin maailmaan! Voiko olla kauniimpaa?

Valinta on aina sinun!