Uskoisitko, että hyvin yksinkertaisella harjoituksella pystyt tuomaan ilon arkeen, löytämään positiivisia tunteita ja ajatuksia sekä tuomaan hymyn huulillesi? 

Olen itse saanut kokea tämän harjoituksen omakohtaisesti jo useita kertoja ja tämä on ehdottomasti yksi yksinkertaisimmista tavoista pysähtyä kesken kiireen ja tuoda hymy kasvoille. Hengittää hetki. Ja aion jatkaa harjoituksia vielä jatkossakin. Välillä sieltä mielen tasolta jotakin lähtee myös purkautumaan ja saan yllättyä, mitä sieltä alta vapautuukaan. Tuloksena on yleensä iloisempi ja luottavaisempi Satu. 

Katsele alta lyhyt harjoitus ja pyydä minulta itsellesi maksuton öljy harjoitukseen!

Jos sinulla ei vielä ole Young Livingin öljyjä ja haluat tehdä tämän "Hymy hengitys"-harjoituksen, niin laitathan minulle alla olevalla lomakkeella osoitteesi.

Lähetän sinulle maksutta postissa valmiin appelsiini öljyn harjoitukseen. Voit tehdä harjoitusta niin usein kuin haluat.

Ihana, että sinäkin pääset saamaan oman kokemuksen tästä hymyn huulille nostattavasta harjoituksesta.

Kokemus on siis sinulle maksuton etkä sitoudu mihinkään.

Kaikki ovat tervetulleita tekemään harjoituksen!

Mikäli sinusta tuntuu, että ystäväsi kaipaisi tätä harjoitusta tuomaan iloa arkeen, niin vinkkaa myös hänelle, lähetän mielelläni öljyn harjoitukseen teille molemmille.

Klikkaa Lähetä -nappia ja pääset valmistautumaan pian hymyilemään appelsiini eteerisen öljyn kanssa!


Voisiko se olla näin yksinkertaista?

Eteeriset öljyt ovat kerros kerroksella kuorineet minua kuin sipulia ja kyllä välillä on ollut mukana myös kyyneliä, mutta ennen kaikkea onnen kyyneleitä!

Tiedätkö sinä jo, mitkä ovat ne hiertävät tunteet elämässäsi, joille olet valmis sanomaan heipat? Tiedätkö mitä sen tilalla tahdot kokea, millaista elämää kohti tahdot mennä?

Haluatko sinä lähteä täysin riskittömästi mukaan tälle muutosmatkalle uuteen?

Toivottavasti kipinä sisälläni inspiroi myös sinua sallimaan itsellesi kaiken sen mikä on vielä pinnan alla uinumassa ja odottamassa. 

Ei sitoumuksia, ei velvoitteita

Asiakastilin avaaminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään. Tilaat mitä haluat, milloin haluat Kertatilaajana tai kerran kuukaudessa mitä haluat Kuukausitilaajana ja saat ekstraetuja. Tämän valinnan pääset tekemään omalla sivullasi.

Kun olet avannut asiakastilin, voit lisätä ostoskoriin juuri tähän hetkeen tarvitsemasi tuotteet. Siinä on automaattisesti jo mukana minun asiakasnumeroni eli saat minusta oppaan itsellesi muutosmatkallesi

Alla olevasta painikkeesta pääset suoraan Young Livingin sivulle avaamaan oman asiakastilin.

Liity Pisara Iloa öljytiimiimme ja pääset mukaan hyvinvoinnin maailmaan! Voiko olla kauniimpaa?