Kodin puhdistus - Thieves sarja

Me vanhemmat olemme ne, jotka käyvät kaupassa ja kantavat kotiin sieltä tarvittavat tuotteet. Olemme eräänlaisia por­tin­var­ti­joi­ta. Minulle se tar­koit­taa nykyään sitä, että olen tietoinen siitä, mitä tuotteita käytämme kotonamme. Perheeseemme kuuluu meidän vanhempien lisäksi kaksi teini-ikäistä nuorta sekä kaksi kissaa. Minun ja muiden perheenjäsentemme hyvinvointi on tärkeintä.

Kertoessani näistä Thieves sarjan luonnonmukaisista kodinpuhdistusaineista, ihmiset kokevat olonsa häm­men­ty­neek­si. He hämmästyvät, kun heille selviää, miten paljon hai­tal­li­sia ainesosia todella monet kodinhoito tuotteet si­säl­tä­vät. 

Kuinka sitten teemme muutoksen puhtaampaan?

Jokainen muutos vaatii sitoutumista. Muutos ei tapahdu itsestään, eikä muutos tapahdu ulkopuolelta tulevien paineiden kautta. Muutos olet sinä! Itselläni muutos alkoi tapahtua vähitellen. Ensin elämääni astuivat eteeriset öljyt ja, kun olin niitä hetken käyttänyt niin kehoni alkoi muuttumaan ja kertomaan, että hei nyt on kemikaalikuorma täynnä! Synteettiset kemikaalien täyttämät aineet alkoivat ärsyttää ja ahdistaa mieltäni. Niinpä istuin kosmetiikka tuotteideni äärelle ja aloin tutkimaan, mitä purkeissa on. Samoin kurkistin aidosti ensimmäistä kertaa "sillä silmällä" siivouskomeroomme. Itselleni oli pieni shokki, kun tajusin, että tuotteet joita käytin kotonamme eivät olleet kaikkein turvallisimpia perheellemme. Jopa ne hajuttomat ja niin sanotusti "vihreät" valinnat sisälsivät sellaisia aineita luettelossa, joita en edes ymmärtänyt. Ahdistukseen helpotusta toi se, että tiesin olevan olemassa jo parempi tapa, paremmat tuotteet.

Vaihdoin pyykinpesu tuotteet melkeinpä siltä istumalta ja loppuja kodinpuhdistuksen tuotteita vaihdan vähitellen budjettiin nojaten. Nyt on menossa hammaspesuaineiden hävitä ja uudista! Käyn läpi tuote tuotteelta ja vaihdan parempaan vaihtoehtoon, ja uskon, että kohta nautimme kokonaan luonnonmukaisesta ja turvallisesta kodista.


Thieves-sarjan suosikkejani:
 
Luotan Young Livingin tuotteisiin 100%:sti ja siihen, että voin yhdestä paikasta ostaa kaikki kodinpuhdistukseen tarvitsemani tuotteet. Yksinkertaisin ja helpoin vaihto oli Thieves Household cleaner - yleispesuaine. Tämä yksi pullo korvasi meillä KAIKKI kodin siivoustuotteet. Ennen meillä oli omat aineensa lähes joka huoneeseen. Nyt siivoamme samalla tuotteella vessan, keittiön tasot, lattiat... kaiken. Ja täysin puhtaasti sekä myrkyttömästi. Samalla saaden myös eteerisen Thieves öljyn hyödyt koko perheelle.


Jos et ole vielä kuullut tästä tuotteesta tai kokeillut, niin se on todella käänteentekevä tuote! Muita suosikkejani ovat ehdottomasti pyykinpesuaine sekä käsitiskiaine.

Ihanaa, että olen löytänyt tuotteet, jotka ovat parhaat mahdolliset koko perheelle, myös kissat voivat turvallisesti tepastella juuri pestyllä lattialla! 

Jos kuulet näiden puhtaiden siivoustuotteiden kutsun, niin ota rohkeasti yhteyttä tai liity alta suoraan jäseneksi ja näin minusta tulee sinun öljyoppaasi matkallesi! Linkin kautta pääset suoraan tilaamaan Thieves sarjan aloituspakkauksen. Aloituspakkauksen avulla vaihdat helposti vanhat myrkylliset tuotteet puhtaisiin ja myrkyttömiin tuotteisiin!

J ä s e n e d u t: Kun liityt Young Livingin jäseneksi, saat ensinnäkin kaikki tuotteet -24 % vähittäismyyntihintaa edullisemmin! Saat tuotteet kotiin toimitettuna (DHL), kotiovellesi niin halutessasi.

Jäsenenä pääset myös mukaan osaksi hyvinvointiyhteisöämme.