Oletko koskaan pohtinut, mistä kaikkialta elimistöösi tulee myrkkyjä?

Me vanhemmat olemme ne, jotka käyvät kaupassa ja kantavat kotiin sieltä tarvittavat tuotteet. Olemme eräänlaisia por­tin­var­ti­joi­ta. Minulle se tar­koit­taa nykyään sitä, että olen tietoinen siitä, mitä tuotteita käytämme kotonamme. Perheeseemme kuuluu meidän vanhempien lisäksi kaksi nuorta sekä kaksi kissaa ja leonberginkoira. Minulle omani ja muiden perheenjäsentemme hyvinvointi on tärkeintä!

Kertoessani näistä Young Livingin Thieves sarjan luonnonmukaisista kodinpuhdistusaineista, ihmiset kokevat olonsa häm­men­ty­neek­si. He hämmästyvät, kun heille selviää, miten paljon hai­tal­li­sia ainesosia todella monet kodinpuhdistus- ja hygieniatuotteet si­säl­tä­vät. Ja, että nämä myrkyt kulkeutuvat herkkien kotieläinten tassujen anturoiden kautta helposti heidän verenkiertoon.

Haluaisitko sinä kuulla lisää? 

Eikö olisi ihana käyttää aidosti luonnonmukaisia siivous- ja hygieniatuotteita, jotka hellivät ihoasi, mutta myös puhdistavat? Kuinka sitten tehdä muutos puhtaampaan ja lähteä purkamaan kehosta kemikaalikuormaa?

Jokainen muutos vaatii sitoutumista. Muutos ei tapahdu itsestään, eikä muutos tapahdu ulkopuolelta tulevien paineiden kautta. Muutos olet sinä! 

Jos vastauksesi kemikaalikuorman purkamiselle on K Y L L Ä, niin nämä maksuttomat Whatsapp-kutsut on juuri sinulle! Kutsuilla saat vinkkejä muun muassa, miten vaihdat helposti vanhat myrkylliset tuotteet puhtaisiin ja myrkyttömiin tuotteisiin! Kutsut kestävät 4 päivän ajan ja saat katsoa materiaalin juuri sinulle sopivaan aikaan. Kutsut alkavat ma 8.4.2024, hyppää siis mukaan saamaan oivalluksia!

Kutsut on tarkoitettu kaikille Pisara Iloa tiimiläisille tai ihan uusille tutustujille!!

Kuinka toimit?

Laitathan minulle alla olevalla lomakkeella viestin, jos haluat mukaan Miten purkaa kehon kemikaalikuormaa? Whatsapp -kutsuille. 

Lähetän sinulle sitten pikimmiten vastausviestillä linkin, josta pääset mukaan ryhmään.

Kutsut ovat siis sinulle maksuttomat etkä sitoudu mihinkään.

Valinta on aina sinun!


Jos haluat seurata matkaani puhtaiden siivoustuotteiden sekä öljyjen maailmassa, onnistuu se helpoiten Instagramissa @mielen_soinnut ja Facebookissa Mielen Soinnut