Hellyyttä ja hyvää oloa, turvallisesti myös lapsille

Lapsiperheessä eteeristen öljyjen käyttö

Lapsille suunnatut öljyt, kertakaikkisen ihania! Mutta älä huoli, voi näitä käyttää aikuisetkin!

Öljyt ovat ihanan värikkäissä pulloissa, iloa antavia, mutta ennen kaikkea elämän laatua parantavia. Ja tietenkin upea Pöllö diffuuseri lasten mieleen. Pöllön voi esimerkiksi illalla laittaa pöhisemään jotakin rentouttavaa ja rauhoittavaa eteerisen öljyn tuoksua lasten huoneeseen.

Anna lapsellesi ikioma pikkuöljyilijän aloituspakkaus

Anna lapsellesi ikioma Pikkuöljyilijöiden Premium -aloituspakkaus ja seuraa, miten lapsesi rakkaus eteerisiä öljyjä kohtaan kasvaa samaa tahtia kuin hän itse: 

DREAMEASE - Niin hellyyttävän tuoksuinen, ihana iltaöljy, jolla saatetaan lapsi nukkumaan turvallisesti ja levollisesti. Sekoituksessa olevat öljyt luo hyvää ja rauhallista ilmapiiriä. Tuoksun ihmeellisellä vaikutuksella voidaan kääntää hektinenkin ilmapiiri rauhalliseksi. Miten käytetään? Laita tippa pari diffuuseriin tai sitten anna hellyyttävä hieronta pohjaöljyn kanssa esim. jalkapohjiin tai selkärankaan. Ai että, kaikki nauttii!

REFRESH - Raikkautta, valoa ja helppoa hengittämistä. Siitä on Refresh tehty! Samalla kun se aukaisee rintaa, niin hellyyttävästi se hoitaa ja rentouttaa tasaisempaan hengittämiseen. Tykkään tämän öljyn raikkaasta tuoksusta, joten sitä on ihana laittaa myös diffuuseriin piristämään päivää.

TUMMYGIZE - Kun vatsassa kiertää eikä ruoka maistu... Tummygize rientää apuun. Miten ihanalta tuntuukaan antaa hoivaa ja hyvää pikkuiselle, jotta mahan möyrimiset loppuu. Öljysekoitusta voidaan levittää suoraan vatsan päälle epämukavaa oloa helpottamaan. Öljysekoitus sisältää piparmintun, tangeriinin ja inkiväärin eteerisiä öljyjä, joiden lohduttava tuoksu voi saada pikkuisesi tuntemaan olonsa paremmaksi. Kun lapset tuntevat olonsa hyväksi, myös koko muu perhe voi paremmin.

KIDCARE - Kun vauhti kiihtyyyyyyyyy..... on aika kaivaa KidCare esiin. Tätä öljyä käytän, kun ei meinaa meno pysähtyä.. tai se pysähtyy haaveriin. Tätä öljyä levittelen iholle ja annetaan sille sen tarvitsema hoito. Hellä ja hoitava öljysekoitus. Ensin öljyä ja sitten suuren suuri halaus!

GENEYUS - GeneYus lasten öljy antaa oivan tuen keskittymiseen ja koulutyöhön. Voidaan laittaa vaikka diffuuseriin läksyjä tehdessä. Rohkaisee avoimuuteen, positiiviseen ajatteluun sekä rajoittamattomiin mahdollisuuksiin. On aika antaa kaikki tuki lapsen sisäiselle neroudelle! Ja saahan tätä aikuisetkin käyttää! Kun mieli laukkaa ylikierroksilla ja ei vaan pysty olemaan paikallaan, niin öljyjen aromien kautta voidaan keskittää ajatukset, elimistö ja mieli ja luoda loistava tunnelma ilman vastustelua.

Pöllö diffuuseri

Sano hei tälle upealle söpöliinille, Feather the Owl - diffuuserille, suomalaisittain PÖLLÖ DIFFU! Tää on niin monen lapsen suosikki!

Miksi juuri tämä diffuuseri?

 • Hauskoja Easy-Touch -kynsiä koskettamalla voit kytkeä diffuuserin pois päältä tai vaihdella valoja.
 • Sisältää kolme erilaista haihdutustoimintoa: Korkea toiminto pysyy yhtäjaksoisesti päällä noin 5-6 tuntia, matala toiminto pysyy yhtäjaksoisesti päällä noin 8 tuntia ja jaksottaisen tilan toiminto pysyy päällä noin 10 tuntia —1 minuutti päällä, 1 minuutti poissa päältä.
 • Sisältää viisi eri äänivaihtoehtoa: sade, linnunlaulu, meren kohina, tuuletin ja kehtolaulu.
 • Kymmenen eri LED-värivaihtoehtoa.
 • Yövalo ja valkoinen kohina -toiminnot toimivat riippumatta siitä, onko haihdutustoiminto päällä vai ei.

Ihana peitellä pikkuinen nukkumaan ja laittaa pöllö luomaan tunnelmaa ja iloa, turvallisuudenkin tunnetta. 

Pikkuöljyilijät Premium-aloituspakkaus setissä on:

 • Feather the Owl Ultrasonic Diffuuseri
 • KidScents® DreamEase 5 ml – ihaniin uniin
 • KidScents® Refresh 5 ml – raikkautta elämään
 • KidScents® TummyGize 5 ml – vatsan myllerryksiin
 • KidScents® KidCare 5 ml – mielipahaa ja kyyneleitä kuivamaan
 • KidScents® GeneYus 5 ml – keskittymiseen ja fokukseen
 • AromaGlide Roller Fitment -rull-on pää 2kpl
 • Tuotekuvasto

HUOM! Jokainen yllä mainittu öljy sekä diffuuseri on ostettavissa myös erikseen.

Haluatko kokea nämä upeat tuotteet itse lastesi kanssa?

Lähetä alla olevan lomakkeen kautta yhteystietosi sekä viestikenttään kerro, etttä haluat saada lasten tuotteesta maksuttomasti kokeiluusi näytteen. Soitan sinulle ja sovitaan, mikä tuote postilla lähtee.

Seedlings sarjan tuotteita hellimään ihoa, niin pienille kuin meille suurillekin

Seedlings Baby Lotion: Tämä kasvipohjainen kosteusvoide ei ole öljyinen ja se kosteuttaa vauvan ihoa tehden siitä pehmeän ja sileän. Ei sisällä alkoholia, parabeeneja, synteettisiä hajusteita, keinotekoisia väriaineita tai muita epätoivottuja ainesosia.

Seedlings Baby Oil: Tämä hellävarainen eteerisiä laventeli-, korianteri-, bergamotti-, tuoksuilangia- ja palsamipelargoniöljyjä sisältävä vauvaöljy imeytyy ihoon tasaisesti ja tekee vauvan ihosta lempeän tuoksuisen, pehmeän, halattavan ja suukoteltavan.

Seedlings Baby Wash & Shampoo: Tämä mieto ja hellävarainen tuote tekee vauvasi ihosta ja tukasta puhtaat ja pehmeät ilman kyyneleitä. Ei sisällä sulfaatteja ja soveltuu jokapäiväiseen käyttöön. Vegaaninen.

Seedlings Baby Wipes: Puhdistavia kasveja sisältävät biohajoavat Young Livingin Seedlings Baby Wipesit ovat pehmeitä ja rauhoittavia, ja puhdistavat kunnolla vauvan herkän ihon kuivattamatta sitä.

Seedlings Diaper Cream: Mietoja ja helliä aineosia sisältävä laventelin tuoksuinen rasva rauhoittaa ja suojaa vauvan herkkää ihoa.

Tukemaan rohkeutta elämän polulla - KidScents® KidPower

Lapsen perspektiivistä elämä voi joskus tuntua hämmentävältä ja hurjalta. Siksi on tärkeää, että lapsi oppii löytämään oman sisäisen voimansa.

KidPower on uniikki öljysekoitus, joka on kehitetty tuomaan itsevarmuutta, rohkeutta ja positiivisuutta kotona, koulussa, päiväkodissa ja leikkipuistossa. Levitä inspiroivaa ja motivoivaa KidPower-öljysekoitusta lapsesi ranteisiin tai niskaan. Voit myös levittää öljysekoitusta iholle päivittäin edesauttamaan lapsesi sisäistä voimaa ja rohkeutta!

Soveltuu 2-12-vuotiaille. Aikuisen tulee levittää öljy lapsen iholle tai valvoa öljyn levittämistä. Voidaan levittää halutulle ihoalueelle. Herkkäihoisten kannattaa laimentaa 5 öljytippaa 10 ml:aan Young Living V-6®-perusöljyä.

Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa silmistä ja limakalvoilta. 

Lentääkö Pöllö luoksesi ihanien öljyjen kera?

Jos kuulet näiden lasten tuotteiden hellän kutsun, niin ota rohkeasti yhteyttä tai liity alta suoraan jäseneksi ja näin minusta tulee sinun öljyoppaasi matkallesi! Linkin kautta pääset avaamaan oman jäsentilin, joka ei sido sinua mihinkään eikä maksa mitään. Jokainen maksaa vain tuotteet, jotka itse päättää omalle perheelleen hyvinvoinnin tueksi tilata!

J ä s e n e d u t: Kun liityt Young Livingin jäseneksi, saat ensinnäkin kaikki tuotteet -24 % vähittäismyyntihintaa edullisemmin! Saat tuotteet kotiin toimitettuna (DHL), kotiovellesi niin halutessasi.

Jäsenenä pääset myös mukaan osaksi hyvinvointiyhteisöämme.