Metsäkylpy ja puutelttailu Tyky-päivään ja ryhmille

Elämys metsässä - Metsäkylpypaketti Tentsile-leirin mukavuuksin

Metsäkylpy rauhoittaa kehon ja mielen

Metsäkylpy on tietoista läsnäoloa itsemme äärellä luonnossa. Se antaa keinoja stressin hallintaan ja rauhoittumiseen ohjattujen harjoitteiden kautta sekä vahvistaa luontoyhteyttämme. Luonnossa vietetty aika lisää tutkitusti hyvinvointia. Myönteisiä vaikutuksia mielialaan saadaan jo 15 minuutissa.


Metsässä oleminen on suomalaiselle luontaista, vaikka monet ovatkin kiireiden ja kaupunkielämän keskellä loitontuneet luonnossa kulkemisesta. Kuitenkin metsän äänet, tuoksut ja tuntu puhuttelevat ihmistä ja tuntuvat hyvältä. Metsässä oleminen kirkastaa ajatuksia ja lievittää stressiä. 

Mielen Soinnut ja Kommee Kurki yhteistyössä mahdollistavat Metsäkylvyn hyvinvarustellussa Tentsile-leirissä ja sitä ympäröivässä metsässä! Luvassa on rauhallista ja rentouttavaa yhdessäoloa, palautumista ja yhteyttä luontoon. Paikka sijaitsee lintujärven rannalla, joten myös kurkien ja laulujoutsenten seuraamiseen on hyvät mahdollisuudet Metsäkylvyn jälkeen.

Varaa Tyky-päivään tai vaikka ystäväporukalle rentouttava Metsäkylpypaketti Sastamalan maaseudulla. Paketti sisältää Mielen soinnut -metsäkylpyohjauksen äänimaljojen maustamana sekä oleilun kahden Tentsilen puutelttaleirissä.

Kun saavutte Kommeen Kurjen pihaan, yrittäjä Anja Hanhijärvi ottaa teidät vastaan ja opastaa leiriin sekä näyttää mm. puutelttojen sadesuojusten käytön. Koulutettu Metsäkylpyohjaaja Satu Kunnari saapuu paikalle niin, että Metsäkylpyohjaus aloitetaan klo 12.15. Metsäkylpyyn sisältyy sopivissa kohdin äänimaljojen rentouttava resonointi, joka paitsi kuulostaa ihanalta, hoitaa kehoa hellävaraisesti sisältäpäin hieroen.

Metsäkylpyohjauksen jälkeen teillä on aikaa vaikkapa makoilla leirin kahdessa puuteltassa, joista molempiin mahtuu kerralla 3 aikuista. Leirin tulistelupaikka on myös käytössänne, ja ehditte halutessanne keitellä nokipannukahvit ja teet (metsäpalo- tai ruohikkopalovaroituksen aikana nuotiota ei saa tehdä, vaan siinä tapauksessa voitte käyttää retkikeitintä). Leirissä on myös kiikareita lintujen tähystelyyn.


Varaa Metsäkylpy itsellesi, työyhteisöllesi tai ystäväporukallesi

Varaa oma valmis paketti Metsäkylpy ja Tentsile-lepohetki tästä linkistä 

Kauppias: Kommee Kurki Y-tunnus: 2046929-5

info@kommeekurki.fi, 0503789208


Metsäkylpy ja lepohetki puuteltassa -paketti sisältää:

Ryhmäkoko 1-12 hlö

♥ paketti saatavilla tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12-15 touko-syyskuussa 2023


Hinnasto:

-1-4 hlö 225 €, sis. alv 24%

-5-9 hlö 285 €, sis. alv 24%

-10-12 hlö 315 €, sis. alv 24%

♥ Tentsile-leiri puutelttoineen ja varustuksineen käytössä klo 12-15

♥ Metsäkylpyohjaus klo 12.15-13.15, 60 min

♥ Leirissä mm: nuotiopaikka nuotiopuineen ja nokipannukahvitarvikkeineen, puucee ja käsienpesupiste, kiikarit


Ota mukaan:

♥ oma vesipullo

♥ lämmintä vaatetta (pue lisäkerros, sillä Metsäkylpy sisältää pysähtelyä)

♥ makuualusta/istuinalusta (leirissä on joitain istuinalusia joita voi tarvittaessa lainata)

♥ makuupussi/viltti (lopun pysähtyminen äänimaljojen äärellä) 

♥ eväät tarpeen mukaan

-lisäpalveluna saatavilla pientä purtavaa ja vaikkapa marja-yrttishottitarjoilu sopimuksen mukaan, näiden maksu hoituu paikan päällä kortilla


Lisätiedot Metsäkylvystä ja äänimaljarentoutuksesta:
mielensoinnut@gmail.com tai puhelimitse 050 373 3116/Satu Kunnari

Lisätiedot Tentsile-leiristä ja muista palveluista:
info@kommeekurki.fi tai puhelimitse 050 378 9208/Anja Hanhijärvi

Jos tästä paketista ei löydy teille sopivaa ajankohtaa, ota yhteys Satuun ja kysy saatavuutta muina aikoina. Pakettia voidaan myös muokata tarpeen mukaan.


Tentsile-leirin päiväkäytön yleiset vapaana olevat ajat voit tarkistaa täältä: Lepohetki puumajoitteessa klo 12-15


HUOM! Metsäkylpyyn osallistujia ei ole vakuutettu erikseen Mielen Soinnut eikä Kommeen Kurjen puolesta. Mikäli koet tarvitsevasi vakuutusta, huolehdithan, että vapaa-ajan- tai tapaturmavakuutuksesi on voimassa. Liikumme ohjauksissa erilaisissa maastoissa. Ammattitaitoinen ohjaaja huolehtii sinusta, mutta osallistut harjoituksiin aina omalla vastuullasi.