Muutosmatkalle uuteen

Voisiko se olla näin yksinkertaista?

Eteeriset öljyt ovat kerros kerroksella kuorineet minua kuin sipulia ja sen jälkeen, kun öljyt löysivät tiensä luokseni alkoikin totaalinen muutosmatka kohti luonnonmukaisuutta.

Tiedätkö sinä jo, mitkä tuotteet olet valmis heittämään pois siivouskaapistasi ja sanomaan niille heipat? Tiedätkö millaista elämää kohti tahdot mennä? 

Haluatko sinä lähteä täysin riskittömästi mukaan tälle muutosmatkalle uuteen? 

Toivottavasti kipinä sisälläni inspiroi myös sinua sallimaan itsellesi kaiken sen mikä on vielä pinnan alla uinumassa ja odottamassa. 

Seuraavaksi kerron sinulle upeasta Premium aloituspakkauksesta, jonka avulla oma muutosmatkani alkoi kesällä 2021.

Premium -setin öljyjen tunnevaikutuksiin pääset tutustumaan A L L A olevasta painikkeesta. 

Kun saat Premium setin, laita Laventelia diffuuseriin, jotta nukut hyvää unta.

Kun aloitat laittamaan Sitruunaa kannulliseen vettä, sinulle voi käydä kuten monelle meistä, että vettä tulee juotua enemmän.

Laita tippa Frankincensea kasvovoiteeseesi ja tuoksuttele aromia käsistäsi. Nauti sen tuomasta rauhaisasta tunnelmasta.

Laita Roll-on korkki StressAway öljypulloon, ja näin pystyt helposti levittämään sitä korvien taakse ja ranteisiin, kun tarvitset rentoutumista hektisen arjen keskellä.

Laita R.C. eteeristä öljyä rinnalle pohjaöljyn kanssa ennen seuraavaa aktiviteettia, niin se raikastaa ja antaa voimaa liikkumiseen.

Ole muutos

Ja tiedätkö mitä, muutoksen voit aloittaa ihan yhtä hyvin myös yhdellä tai muutamalla öljyllä tai Thieves kodinpuhdistus tuotteilla!

Ei ole oikeaa tai väärää tapaa kuulla omia toiveita, vahvistaa intuitiota tai lähteä rohkeasti tavoittelemaan omia unelmia.

Tee juuri itsellesi sopiva valinta.

Ei sitoumuksia, ei velvoitteita

Asiakastilin avaaminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään. Tilaat mitä haluat, milloin haluat Kertatilaajana tai kerran kuukaudessa mitä haluat Kuukausitilaajana ja saat ekstraetuja. Tämän valinnan pääset tekemään omalla sivullasi.

Kun olet avannut asiakastilin, voit lisätä ostoskoriin juuri tähän hetkeen tarvitsemasi tuotteet. Siinä on automaattisesti jo mukana minun asiakasnumeroni eli saat minusta oppaan itsellesi muutosmatkallesi

Alla olevasta painikkeesta pääset suoraan Young Livingin sivulle avaamaan oman asiakastilin.

Liity Pisara Iloa öljytiimiimme ja pääset mukaan hyvinvoinnin maailmaan! Voiko olla kauniimpaa?

Pikaohje:

Henkilötiedot

Kirjautumistiedot (laita nämä itsellesi talteen)

  • Käyttäjänimi: sähköpostiosoitteesi
  • Salasana
  • PIN (Jos soitat Suomen asiakaspalveluun, tällä koodilla he varmistavat, että olet juuri sinä)

Suosittelijan tiedot (minun asiakasnumero 30474579 tulee automaattisesti)

Säännöt ja ehdot: Tähän voit laittaa raksin ruutuun ja klikata 'Jatka'. Asiakastilin avaaminen ei sido tai velvoita mihinkään.

Paina lopuksi Jatka. Jos saat ilmoituksen, että jokin tieto puuttuu, niin rullaa sivua ylöspäin, muutosta kaipaava kenttä näkyy punaisena.

Valinta on aina sinun!