Tutkimusmatka naiseuteen

Sanotaan, että tunteemme ovat oma valintamme. Onko oikeasti näin?

Tunteemme ovat monimutkaisia. Yhtä aikaan niin ihania ja kamalia. Konstikkaita. Tunteet ovat läsnä joka ikisessä päivässä. 

Entä onko sinusta koskaan tuntunut, että annat omien ajatustesi vaikuttaa naiseuteesi? Vaikka kuinka kovasti haluaisit olla naisellinen ja feminiininen, sinusta tuntuu että peiliin katsoessasi siellä on joku muu. Joku joka ei ole sitä, mitä "naisen" oletetaan olevan... joku jolla on monia rooleja elämässä?

Jos vastauksesi on K Y L L Ä, niin nämä maksuttomat WhatApp-kutsut on sinulle!

Tiesitkö? Hajuaisti on suoraan yhteydessä aivojen limbiseen järjestelmään eli siihen osaan, johon tunteet ja stressireaktiot liittyvät.


Tässä kohtaa kuvaan astuvat puhtaat eteeriset öljyt. Nämä upeat työkalut kuorivat sinua sipulin lailla, jos annat siihen mahdollisuuden. Öljyt voivat saada silmät itkemään ihan siinä hetkessä, vaikkei sinua itkettäisikään. Joku tietty muisto tai tapahtuma tulee mieleen ja tunteet nousevat... 

Löydä sisältäsi naiseutesi

Tule mukaan matkalle löytämään naiseutesi ja rentous elämääsi. Ehkä olet tietämättäsi stressimöykyssä, joka estää sinua kokemasta koko naiseutesi potentiaali? Opit ymmärtämään itseäsi ehkä aavistuksen enemmän, kun kuulet tarinamme sekä pohdintaamme naiseudesta, seksuaalisuudesta ja sen, miksi tuoksut vaikuttavat vahvasti tunteisiin.

Meillä on Marika Sivosen kanssa 4 päivän WhatsApp kutsut 'Tutkimusmatka naiseuteen' alkaen maanantaina 4.3.2024.

Saat neljän päivän aikana ryhmään videoita, joissa opit tunteista ja tuoksuista, naiseuden moninaisuudesta ja ilmentämisestä. Jos pohdit omaa naiseuttasi ja sitä, mitä naiseus sinulle ylipäänsä merkitsee, niin tule kuulolle.

Vaikuttaako stressi naiseuteen, haluihin entä tunteisiin? Voiko puhtaat eteeriset öljyt olla tukena tutkimusmatkallasi naiseuteen? 


Kutsujen jälkeen sinulla ei ole mitään ongelmaa ottaa tilanne haltuun ja nauttia hetkestä, elää omannäköistä elämääsi.

Kuinka toimit?

Laitathan meille alla olevalla lomakkeella viestin, jos haluat mukaan WhatsApp -kutsuille. Kerro myös viestikenttään, mitä kautta löysit linkin kutsuillemme (Satun/Mielen Soinnut vai Marikan kanavien kautta).

Lähetämme sinulle vastausviestillä linkin, josta pääset mukaan ryhmään. Ryhmään pääsy avautuu sunnuntaina 3.3.2024

Kutsut ovat siis sinulle maksuttomat etkä sitoudu mihinkään. Kutsut on tarkoitettu kaikille Satun tai Marikan olemassa oleville tiimiläisille tai uusille eteeristen öljyjen maailmaan tutustuville.

Valinta on aina sinun!

Iloa ja valoa päivääsi, 

Satu ja Marika


"Tunteet ovat mahdollisesti voimallisin työkalu, joka sinulla on. Yhtä lailla kuin ne ovat suurenmoisia luomisen ja rakentamisen välineitä, samanlaisella voimalla ne pystyvät myös tuhoamaan. Sinä itse - ei kukaan muu - hallitset niistä jokaista. Sinä itse käytät niitä johdattamaan itsesi suuruuteen tai annan niiden tuhota sinut."  - Gary Young -


Jos haluat seurata matkaani öljymaailmassa, onnistuu se helpoiten Instagramissa @mielen_soinnut ja Facebookissa Mielen Soinnut