Neurosonic palauttaa, rentouttaa tai aktivoi aineenvaihduntaa - valitse ohjelma

Neurosonic ei ole lääkinnällinen laite

Vaikka näyttöä on jo runsaasti, niin Neurosonic ei ole silti lääkinnällinen laite. Se ei korvaa lääkärin määräämää hoitoa eikä poista todellista juurisyytä. Neurosonic voi auttaa ja olla tukena hoitojen ohessa. Kysy aina lääkäriltäsi, onko sinun hyvä liittää Neurosonic muiden hoitojen oheen. 

Värähtely toimii samalla alueella kuin kehon kudosten omat värähtelyt ja tämän vuoksi sivuoireiden mahdollisuus on vähäinen. Joillekin voi tulla sivuoireina huonovointisuutta tai päänsärkyä, mutta tämä yleensä poistuu 1-2 käyttökerran jälkeen. Välttääksesi huonovointisuutta tai päänsärkyä laitteen käytön jälkeen, suosittelen juomaan ohjelman jälkeen reilusti vettä

Neurosonic-hoitoon ei voi tulla:

  • Akuutti tulehdustila
  • Akuutti veritulppa
  • Aktiivinen syöpä
  • Flunssa ja kuume
  • Raskaus
  • Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
  • Vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus)
  • Jos sinut on juuri avoleikattu tai sinulla on jokin muu verenvuodon vaara
  • Jos olet ottanut rokotuksen, älä käytä Neurosonicia 24 tuntiin rokotteen ottamisesta.

Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta.

Neurosonicin rentoutusmenetelmä ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu. Ennaltaehkäisevä vaikutus pitää sinusta huolta joka päivä.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa.

Rentoutusmenetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä.

Neurosonic-hoito auttaa mm. seuraavissa haasteissa:

* Unihäiriöt, nukahtamisvaikeudet, väsymys

* Psyykkiset jännitystilat, erilaiset stressioireet, "ajatusten ruuhka"

* Fyysinen ja psyykkinen palautuminen

* Lihasjännitykset, lihaskivut, loukkaantumisista toipuminen

* Aineenvaihdunnan ja verenkierron aktivointi

* Neurologiset oireet