Seed to Seal®- laatulupaus

Laadun suhteen emme tee kompromisseja. Seed to Seal, ja sen kolme perusperiaatetta - hankinta, tiede ja laatustandardit ovat huippulaatuisten tuotteidemme salaisuus. Syymme? Sinä. Haluamme, että kaikki mitä teemme on laadultaan korkealuokkaista, jotta sinä ja perheesi voitte luottaa tuotteisiimme. - Young Living verkkosivut -

Young Livingin eteeriset öljyt ovat 100% eteeristä öljyä. Niissä ei ole synteettisesti tuotettuja kemikaaleja. Young living käyttää vain luonnon ainesosia valmistamissaan tuotteissa. Eteeristen öljyjen tislausprosessissa ei öljystä poisteta mitään, eikä siihen lisätä mitään. Tästä syystä voimme puhua Young Livingin öljyjen kohdalla puhtaista terapeuttisen tason eteerisistä öljyistä. Eteerisistä öljyistä ja niiden luonnonkemiallisista ainesosista on tehty runsaasti tutkimuksia, joita on myös verkossa nähtävillä. Tällä sivustolla en keskity tutkimustuloksiin vaan keskitytään vain Young Livingin eteerisiin öljyihin ja sen muihin tuotteisiin. 

Merja Vidgren kirjoitti Siemenestä sinettiin -laatulupauksesta aikoinaan näin:

Siemenestä sinettiin (Seed to Seal) -laatulupaus konkretisoituu juuri niissä tilanteissa, joissa näemme virtuaalitoimistossa tuotteen perässä "Loppunut varastosta" -huomautuksen ja olemme pettyneitä. Joskus se tarkoittaa sitä, että tuote on hetkellisesti loppunut varastosta, eli ei hätää, mutta toisinaan huomautus tarkoittaakin sitä, että odotuksesta tulee pidempi, koska raaka-ainetta tuotteen tekemiseen ei yksinkertaisesti saada ennen kuin uusi sato on omilta pelloiltamme korjattu. Nimenomaan omilta tai omien sitoutuneiden viljelijöidemme pelloilta, koska vain silloin voimme olla laadusta 120 % varmoja.

Siemenestä sinettiin -laatulupaus tarkoittaa juuri sitä, että rimaa ei missään olosuhteissa lähdetä alittamaan hankkimalla vapailta markkinoilta jotain "sinne päin Wintergreeniä", jotta kysyntään voidaan vastata ja asiakkaiden toiveet toteuttaa. 

Tämä Seed to Seal on itselleni yksi tärkeimmistä Young Livingin periaatteista. Voin luottavaisin mielin käyttää öljyjä itseeni ja koko perheen hyvinvointiin. Tottakai se harmittaa, jos tuotteen perässä tilaushetkellä lukee "Loppunut varastosta", kiukuttaa jopa.

On tärkeää oivaltaa, että tällaiset lippulaivatuotteiden "out of stock" -tilanteet aiheuttavat yritykselle isoja tappioita, ja kiusaus livetä lupauksista on juuri tässä kohti suuri. Sen takia juuri tämä on se kohta, jossa oikeasti vasta mitataan luonnonmukaisia tuotteita valmistavien yhtiöiden periaatteet ja kunniallisuus.

Tämä "loppunut varastosta" -hetkien tuottama harmistus muuttuu kyllä kiitollisuudeksi siitä, että voin luottaa siihen, että Young Living -pulloissani ja purkeissani on aina parasta, mitä maapallolla on tällä hetkellä mahdollista tuottaa. 

Katso alta video Seed to Seal prosessista!

Siemen

Käytämme ainoastaan korkealaatuisia kasveja, kun istutamme, hoidamme ja korjaamme sadon. Tietomme perustuu tutkimuksiin, kenttätyöhön, paikanpäällä suoritettavaan sertifiointiin ja yhteistyöhön yliopistojen kanssa.

Kasvattaminen

Käytämme mittaavaa tietouttamme ja tiukkoja laatunormeja kasvien kasvattamisesa omilla maatiloillamme. Näin saamme niistä parhaan mahdollisen vaikutustehon. Toimimme läheisessä yhteistyössä viljeliöiden kanssa varmistaaksemme, että hekin noudattavat samoja standardeja ja asiantuntemusta.

Tislaus

Omat uuttomenetelmämme, mm. hellävaraisesti tehty höyrytislaus, takaavat, että kaikki tärkeät ainesoat säilyvät öljyissä.

Testaus

Tinkimätön laatutestaus, sekä puolueettomien osapuolten suorittamat tarkastukset varmistavat, että tuotteet täyttävät ja ylittävät Young Livingin omat puhtaus ja laatustandardit.

Sinetti

Jokainen pullo sinetöidään ultramodernissa valmistuslaitoksessa. Pullot ovat meripihkan väristä lasia, joka antaa öljyille suojan valolta. Pakkauslaitteisto edustaa uusinta tekniikkaa. Näin takaamme jokaisen kotiisi saapuvan eteerisen öljyn laadun.