Yinjooga, äänimaljat ja kosketus

Soundful Yin® Yoga

Soundful Yin® -joogatunnilla yhdistyvät yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Äänimaljoja soitetaan keholla edistäen rentoutumisen tunnetta helpoissa yinjooga-asanoissa. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista äänivärähtelyn avulla.

Soundful Yin® -joogatunti sopii erinomaisesti ensimmäiseksi joogatunniksesi, etkä tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Käytetyt joogaliikkeet ovat helppoja ja rentouttavia.

Soundful Yin® onkin syvärentouttavaa joogaa, joka rauhoittaa hermostoa ja madaltaa stressihormoni kortisolin määrää kehossa. Harjoitus edistää side-ja lihaskudosten sekä nivelten liikkuvuutta ja energiansaantia, aktivoi imunesteiden ja verenkierron virtausta sekä tehostaa kuona-aineiden poistumista. Soundful Yin -joogaharjoituksen jälkeen olo on levollisen kehon, mielen ja sydämen tasolla ♥

Soundful Yin® -yksilöhoito

Soundful Yin yksilöhoito aloitetaan keskustelulla käyden läpi, mitä
asiakas kaipaa hoidolta, kehollisesti ja henkisesti. 

♥ Hoidossa asiakas on joogamatolla passiivissa yin-asennoissa ja hoitaja avustaa asentoja intuitiivisella, lempeällä kosketuksella sekä soittaen maljoja keholla ja aurassa. 

♥ Hoidossa asiakas saa pysähtyä tuettuihin asentoihin ja nauttia hoitavasta kosketuksesta sekä äänimaljojen rauhoittavasta
äänimaailmasta. Hoito päättyy loppurentoutukseen, jossa maljoja
soitetaan keholla. Hoito avaa kehoa, madaltaa stressihormoni kortisolia, edistää side- ja lihaskudoksen ja nivelten venyvyyttä ja rauhoittaa hermostoa ja mieltä. 

♥ Hoito saattaa tuoda pintaan käsiteltäviä asioita ja erilaisia tunteita saattaa purkautua hoidon aikana tai hoidon jälkeen.

♥ Pukeudu rentoihin kiristämättömiin vaatteisiin. 

♥ Olo hoidon jälkeen on seesteinen, rauhallinen ja maadoittunut. Hoidon jälkeen muistakaa juoda runsaasti vettä. 

Kesto 75-90min

Varaa aika sähköpostitse: mielensoinnut@gmail.com 


Milloin Soundful Yin® ei sovi?

* Jos sairastat syöpää ja sinulla syöpähoidot vielä käynnissä (ei ole tarkkaa tietoa äänen värähtelyjen vaikutuksista syöpäsoluihin).

* Jos sinulla on sydämentahdistin ja voimakkaat äänet vaikuttavat sydämesi toimintaan, ei sointukylpyä suositella.

* Jos sinulla on liikuntarajoitteita ja lattialle makuulle käyminen on hankalaa.

* Jos sinulla on jotain sairauksia, ja mietit äänen vaikutusta siihen, voit kysyä tuntien sopivuutta.

* Raskaana olevat ovat tervetulleita, mutta kerrothan raskaudesta erikseen, jotta tiedän suunnitella sopivat liikkeet! Raskaana ollessa äänimaljoja soitetaan vain kehon vierellä, ei keholla.

Soundful Yin® -ryhmätunnit

♥ Ryhmätunnilla (max 5hlöä) ohjaajana käyn jokaisen joogin luona vuoroin soittamassa eri kokoisilla äänimaljoilla keholla sekä lempeästi koskettaen. 

♥ Äänimaljoja soitetaan myös taustalla koko harjoituksen ajan. Tunnilla käytetään myös vaihtelevasti gongia, sadekeppejä ja kosheja. 

♥ Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista äänivärähtelyn avulla.

♥ Pukeudu rentoihin, lämpimiin ja kiristämättömiin vaatteisiin. Villasukat plussaa! 

♥ Jokaisella on omalla alustallaan turvapaikka, oma tila. 

Kesto 75-90min
Varaa Soundful Yin® -yksilöhoito tästä:

Soundful Yin® -ryhmätunteja järjestetään Mielen Sointujen toimitilassa Sastamalassa useita kertoja kuukaudessa. Näistä ja muista ihanista tapahtumista löydät tiedot ja ilmoittautumisohjeet Facebook-sivultani. Tervetuloa!