Tunnelmaa kotiisi eteerisillä öljyillä 

Hyvällä fiiliksellä

Vuonna 2023 helmikuussa olen ollut Young Livingissä mukana 19kk, ajatella!! Kun katson tätä matkaa öljyilijän eli puhtaasti käyttäjän näkökulmasta niin WAU, mikä matka... niin paljon erilaisia hetkiä ja tunteita sekä upeaa tunnelmaa olen saanut kokea! Öljyt ovat kerros kerroksella kuorineet minua kuin sipulia ja kyllä välillä on ollut mukana myös kyyneliä, mutta ennen kaikkea onnen kyyneleitä!

Kun taas katson tätä matkaa liiketoiminnan ja työn näkökulmasta, niin voin sanoa, että työ on itsessään hyvin samanlaista päivästä toiseen, mutta minulle vielä niin uutta ja joka päivä saan oppia hurjan määrän lisää tästä työstä ja tavoista, joilla kertoa eteenpäin. Joka päivä (jos haluan, mutta ei oo pakko) kerrotaan uusille, otetaan halukkaat yhteiseen tekemiseen & elämäntyyliin mukaan sekä inspiroidaan ja ennen kaikkea saan inspiroitua omien öljyoppaideni kanssa sekä muiden liiketoimintaa tekevien kanssa! Huikea työyhteisö, jokainen saa olla juuri sellainen kuin on!!

Luovuus pääsee kukoistamaan, koska saa kokeilla eri juttuja, oppia ja onnistua, aika huikeeta! Ja olen kohdannut myös hurjasti oman mukavuus rajan toisella puolella olevia asioita... mutta hei hengitän ja olen hengissä, opin ja oivallan!

Kun katson tulevaa vuotta 2023, minut valtaa suuri kiitollisuus kaikesta siitä, mitä olen oppinut menneen 19kk:n aikana. Ihmiset ja tunnelma, jonka ympärilleni kotona olen luonut! Suuresti olen kiitollinen siitä, miten paljon on vielä opittavaa ja kohdattavaa. Kuinka paljon uusia hengenheimolaisia vielä löydänkään ympärilleni tekemään yhdessä hyvää kanssani! Olla mukana hyvinvoinnin vallankumouksessa, jossa jokainen on juuri sellainen kuin on, voiko olla parempaa!!

Haluatko sinä lähteä täysin riskittömästi mukaan tälle vallankumouksen tielle? 

Liittyessäsi mukaan, et maksa liittymismaksuja, et myöskään kuukausimaksuja!! Maksat vain ja ainoastaan sen, mitä itse päätät tilata. Voit tilata yhden kerran tai voit tilata joka kuukausi, senkin päätät vain sinä itse!

Keskitytään, vaikka yhdessä vain pariin öljyyn ja siihen, miten ne muuttaa tunnelmaa kodissasi? Miten yksinkertaista aloittaminen silloin onkaan?

Opeteltavaksi jää diffuuserin päälle laitto ja vaikka vain noiden kahden öljyn (jotka tulevat diffun mukana) opettelu, tunnelman lisäksi myös ihon hoidon iloksi sekä siivoukseen riemuksi?

Olen niin innostunut ja päätin tehdä sinulle helpoksi liittymisen parilla eri yksinkertaisella vaihtoehdolla, johon kuuluu diffuuseri sekä muutama öljy!! Kurkkaa julkaisun lopussa vaihtoehdot, näiden lisäksi siis satoja eri vaihtoehtoja, mutta tässä muutama! Julkaisun kuvat juurikin Haven ja Ember diffuusereista!

Olisiko tämä sinulle väylä ottaa askeleen hyvinvoinnin maailmaan? Itse asiassa tämä on todella helppo ja yksinkertainen askel. Maksat vain, mitä tilaat!

Liity tiimiini ja pääset sukeltamaan samalla koko Suomen InJoy tiimin elämään mukaan! Voiko olla kauniimpaa?

Laita piparminttu öljyä aamulla diffuuseriin luomaan virkistävä ja eloisa tunnelma ja iltapäivällä töistä tullessasi sitruuna piristämään arjen harmautta tai hetkellistä vetämättömyyttä! Lisäksi esimerkiksi illalla voit sipaista Stress Away tai Peace and Calming öljysekoitusta niskaan, jalkapohjiin tai rintakehälle pohjaöljyn kanssa luomaan rauhallista ja rentoa tunnelmaa kohti yöunia! Kuka tahansa osaa tämän!

Tervetuloa mukaan hyvinvoinnin vallankumoukseen!!!! Miltä kuulostaa?

Tässä pari esimerkkiä hinnoista:

Haven Diffuser / koodi: 36734 / 21pv / 60,75€

Ember Diffuser / koodi: 36037 / 29,25pv / 69,75€

Molemmat diffuuserit sisältää Lemon 5ml & Peppermint 5ml

StressAway 15ml / koodi: 32144 / 32pv / 41,53€

Peace&Calming ll 5ml / koodi: 32138 / 22pv / 27,64€

Valinta on sinun!