Ihanat, kamalat tunteet

Sanotaan, että tunteemme ovat oma valintamme. Onko oikeasti näin?

Tunteemme ovat monimutkaisia. Yhtä aikaan niin ihania ja kamalia. Konstikkaita. Tunteet ovat läsnä joka ikisessä päivässä. 

Entä onko sinusta koskaan tuntunut, että elämästäsi puuttuu jotain? Vaikka kuinka kovasti haluaisit iloita ja olla rento, sinusta tuntuu että arjen velvollisuudet vyöryvät ylitse.

Jos vastauksesi on K Y L L Ä, niin nämä maksuttomat WhatApp-kutsut on sinulle!

Tiesitkö? Hajuaisti on suoraan yhteydessä aivojen limbiseen järjestelmään eli siihen osaan, johon tunteet ja stressireaktiot liittyvät.


Tässä kohtaa kuvaan astuvat puhtaat eteeriset öljyt. Nämä upeat työkalut kuorivat sinua sipulin lailla, jos annat siihen mahdollisuuden. Öljyt voivat saada silmät itkemään ihan siinä hetkessä, vaikkei sinua itkettäisikään. Joku tietty muisto tai tapahtuma tulee mieleen ja tunteet nousevat... 

Iloa ja rentoutta elämään

Tule mukaan matkalle löytämään ilon pilkahdus ja rentous elämääsi sekä kotiisi juuri se tunnelma, missä haluat elää. Opit ymmärtämään itseäsi ehkä aavistuksen enemmän, kun kuulet tarinamme ja sen, miksi tuoksut vaikuttavat vahvasti tunteisiin.

Meillä on Outi Jäppisen kanssa 4 päivän WhatsApp kutsut 'Tunteet ja nenä – tunneöljyt tutuksi' alkaen maanantaina 8.7.2024.

Saat neljän päivän aikana ryhmään lyhyitä videoita, joissa opit aisteista, tunteista ja tuoksuista ja siitä, kuinka helposti voit luoda kotiisi juuri sen tunnelman mitä siihen hetkeen toivot! Ehkä kaipaat rentoutta, iloa, rauhallisuutta tai haluat löytää väylän vahvistamaan omaa intuitiotasi. Tämän jälkeen sinulla ei ole mitään ongelmaa ottaa tilanne haltuun ja nauttia hetkestä, elää omannäköistä elämääsi.

Kuinka toimit?

Laitathan minulle alla olevalla lomakkeella viestin, jos haluat mukaan WhatsApp -kutsuille.

Lähetän sinulle sitten pikimmiten vastausviestillä linkin, josta pääset mukaan ryhmään.

Kutsut ovat siis sinulle maksuttomat etkä sitoudu mihinkään.

Valinta on aina sinun!

Iloa ja valoa päivääsi, 

Satu


"Tunteet ovat mahdollisesti voimallisin työkalu, joka sinulla on. Yhtä lailla kuin ne ovat suurenmoisia luomisen ja rakentamisen välineitä, samanlaisella voimalla ne pystyvät myös tuhoamaan. Sinä itse - ei kukaan muu - hallitset niistä jokaista. Sinä itse käytät niitä johdattamaan itsesi suuruuteen tai annan niiden tuhota sinut."  - Gary Young -


Jos haluat seurata matkaani öljymaailmassa, onnistuu se helpoiten Instagramissa @mielen_soinnut ja Facebookissa Mielen Soinnut