Sointukylpy ryhmälle

25.04.2023

Onko rentouttavampaa tapaa lopettaa päivän touhusi! Kääri siis jumppamattosi ja vilttisi kainaloon ja ilmoita itsesi mukaan! Mukaan otetaan max 9 henkeä (minimi 5 henkeä).

Vuoden 2023 äänimalja syvärentoutus tunnit on nyt julkaistu ja ne ovat seuraavat: 

4.1., 17.1., 8.2., 22.2., 8.3., 31.3. ja 25.4. klo 19:00-20:00

Saat laskeutua turvallisesti omalle alustallesi, kynttilöiden loisteessa, viltteihin käärittyinä, omasta ajasta ja kuplastasi nauttien ja rentoutuen. Äänimaljarentoutus koostuu lyhyestä alustuksesta, rentouttavasta meditaatiosta äänimaljojen soidessa taustalla, jossa hiljalleen ääneni katoaa ja sinä saat jäädä nauttimaan äänimaljojen lempeistä ja harmonisista äänistä.

Hinta: 15€/henkilö/kerta tai 69€/ 5 kerran kortti (maksetaan ensimmäisen kerran yhteydessä).

Paikka: Idyllinen entinen Kallialan entinen kyläkoulu, Sastamala

Äänimalja syvärentoutus toteutetaan ryhmille sointukylpynä. Sointukylpy vie sinut syvärentoutuksen tilaan, jossa mieli, keho ja hermosto rauhoittuvat. Äänimaljojen värähtely värähtelee kehon nesteisiin, aina solun nesteitä myöten. Värähtely saattaa jatkua aina 24 tunnin ajan rentoutuksesta.

Äänimaljat auttavat sinua arjen hektisyydestä palautumiseen. Aktivoiden parasympaattista hermostoasi, joka saa kehosi "taistele tai pakene" reaktiot laantumaan. Äänimaljat avaavat kehon tukoksia ja hoitavat äänet voivat myös vapauttaa kehoon juuttuneita tunteita, jolloin olosi kevenee ja uutta lähtee syntymään.

Varaathan oman paikkasi: mielensoinnut@gmail.com tai 050 3733116 📞

Olet lämpimästi tervetullut!

Lisätietoa välilehdeltä: https://mielensoinnut.webnode.fi/aanimalja-syvarentoutukset/