Harmonisten sointujen äärellä

22.02.2024

Onko rentouttavampaa tapaa lopettaa päivän touhut kuin pötkähtää turvallisesti omalle alustalle ja antaa äänien tyynnyttää! Pue lämpimät, rennot vaatteet ja kääri vilttisi sekä tyyny kainaloon. Ilmoita itsesi mukaan! Mukaan mahtuu max 10 henkeä (minimi 6 henkeä).


Saat laskeutua turvallisesti omalle alustallesi, viltteihin käärittynä, omasta ajasta ja kuplastasi nauttien ja rentoutuen. Äänimaljarentoutus koostuu lyhyestä alustuksesta, rentouttavasta meditaatiosta äänimaljojen soidessa taustalla, jossa hiljalleen ääneni katoaa ja sinä saat jäädä nauttimaan äänimaljojen lempeistä ja harmonisista äänistä.


Kurssin hinta: 85€/henkilö - hinta voimassa 10.1. asti (tämän jälkeen hinta 95€/hlö).

Voit myös ilmoittautua yksittäisille kerroille, hinta: 18€/henkilö/kerta. 

Maksuehto: MobilePay, tilisiirto tai käteinen

Paikka: Idyllinen entinen Kallialan entinen kyläkoulu, Sastamala


Äänimalja syvärentoutus toteutetaan ryhmille sointukylpynä. Sointukylpy vie sinut syvärentoutuksen tilaan, jossa mieli, keho ja hermosto rauhoittuvat. Äänimaljojen värähtely värähtelee kehon nesteisiin, aina solun nesteitä myöten. Värähtely saattaa jatkua aina 24 tunnin ajan rentoutuksesta.

Äänimaljat auttavat sinua arjen hektisyydestä palautumiseen. Aktivoiden parasympaattista hermostoasi, joka saa kehosi "taistele tai pakene" reaktiot laantumaan. Äänimaljat avaavat kehon tukoksia ja hoitavat äänet voivat myös vapauttaa kehoon juuttuneita tunteita, jolloin olosi kevenee ja uutta lähtee syntymään.


Varaathan oman paikkasi: mielensoinnut@gmail.com tai 050 3733116 📞

Olet lämpimästi tervetullut!

Lisätietoa välilehdeltä: https://mielensoinnut.com/aanimalja-syvarentoutukset/