Raindrop - kotikäyttöön kurssi

17.03.2024

Olisiko sinulla kiinnostusta syventyä Raindrop Technique-hoitoon? Mikä edes on Raindrop? Entä kenelle voit tehdä hoitoa? 

Raindrop-kotikäyttöön kurssi järjestetään Pisara Iloa tiimiläisille sunnuntaina 17.3.2024 klo 10 alkaen. Kyseessä siis yhden päivän kestävä KOTIKÄYTTÖÖN tarkoitettu kurssi. Kotikäyttöön -kurssi on oikeastaan virallisien Raindrop-kurssien intro, sillä se keskittyy ensisijaisesti tekniikkaan eikä anna varsinaisesti valmiuksia asiakastyöskentelyyn. 

Kurssilla käydään läpi Vitaflex tekniikkaa (pintapuolisesti) sekä öljyjen käyttö hoidossa. Saatte myös Merja Vidgrenin kirjan kurssilla omaksenne (vanha versio). Tämän päivän mittaisen Raindrop-kotikäyttöön kurssin jälkeen voit siis tehdä turvallisesti joko pelkkää Vitaflex jalkahoitoa itsellesi ja läheisillesi tai kokonaista 75min hoitoa perheenjäsenille ja tuttaville kotikäyttöisesti. 

Kurssin aloitus- sekä lopetusajat voivat vaihdella, esim. aloitusaika voi olla joko klo 9 tai klo 10, se sovitaan kurssipäivä kohtaisesti. Aikataulut riippuu osallistuja määrästä. Varaudu siihen, että koulutus saattaa venyä joskus yli sovitun ajan, kuitenkin korkeintaan tunnin.

Voit käydä tutustumassa Raindroppiin tästä linkistä: https://www.mielensoinnut.com/raindrop-hoito/


Kurssin hinta Pisara Iloa tiimiläisille 90e (sisältää 15e kirjan). Ota mukaan omat öljyt harjoituskäyttöön tai kurssin vetäjän Satun "lainaöljyt" + 15e kurssin hintaan. Omat eväät mukaan. Tarkempi info lähempänä ilmoittautuneille.

Kurssi järjestetään Sastamalan Mouhijärvellä mökillämme (Hakarantie 92). Jos aihe kurssilla alkaa kiinnostamaan enemmän, niin kannustan toki tämän kotikäyttöön kurssin käytyäsi jatkamaan syventymistä Raindrop-filosofiaan, kemiaan ja tekniikoihin perusteellisemmin Auli Koskisen opastuksella (la ja su noin 15h koulutus noin 360e) Itse kouluttauduin Raindroppariksi syyskuussa 2022 ja teen niitä yhtenä hoitomuotona asiakkailleni.