Unelmoitko sinä? Rakennetaan yhdessä unelmakartta

22.01.2023

Unelmakartta on aarrekartta oman unelmaelämäsi rakentamiseen. Se auttaa konkretisoimaan haaveitasi sanoin, lausein ja kuvin, miksei jopa piirtäen. 


Tervetuloa rakentamaan oma unelmakartta eteeristen öljyjen sekä äänimaljojen harmonisten sointujen parissa sunnuntaina 22.1. klo 14-19:30 osoitteessa Haikarantie 92, 38460 Sastamala.

Eteeristen öljyjen maailmaan meitä opastaa oma öljyoppaani Outi. Outi kertoo lyhyesti öljyjen käytöstä sekä niiden tuoksuista. Öljy hetken aikana nautitaan öljyjen tuoksusta niin diffuuserin avulla huoneilmassa, kuin myös kevyenä tuoksuna iholle levitettynä. 

Halutessaan voi tehdä päivän aikana myös itselleen kotiin vietäväksi oman käyttövalmiin roll on öljyn unelmia tukemaan (hinta 5e/kpl).

Eteeristen öljyjen huumaavan tuoksun jälkeen pysähdymme hetkeksi meditaatioon teemana unelmat. Meditaatio on ohjattu ja äänimaljat meditaation taustalla vievät sinut tilaan, jossa mieli, keho ja hermosto rauhoittuvat.

Unelmakartta hetki sisältää:

Alkupiiri, Satu ja Outi esittäytyy
Öljyjen maailma - Outi
Meditaatio äänimaljoin - Satu
Unelmakartan rakentaminen (sisältää tarvikkeet)
Loppupiiri - tilaa jakamiselle


Virallinen osuus päättyy noin klo 17:30-18:00, jonka jälkeen halutessasi sauna sekä mahdollisuus myös avantoon pulahtamiselle. Tarjolla yrttiteetä ja hedelmää. Omat eväät päivää ajatellen mukaan, mikäli niin haluat! Mikro/uuni/jääkaappi käytössä.

Paikkoja on rajoitetusti (max 8hlöä), joten varaa nopeasti oma paikkasi.

Sitovat ilmoittautumiset Satu 0503733116 / mielensoinnut@gmail.com

Hinta 20€/hlö, sis. alv 24%. Maksu käteinen tai MobilePay.


Ihania talvipäiviä sulle toivottaen, Satu-Mahiya