Uudenkuun Lempeä retriitti

14.10.2023

Kohti pysähtymistä, rauhoittumista ja merkityksellisyyttä

Kaipaatko täydellistä rentoutumista ja itsesi äärelle pysähtymistä?

Uudenkuun Lempeyden retriitti on erinomainen tapa ottaa täydellinen irtiotto arkielämästä, stressistä ja rutiineista. Kiireen ja stressin alla oman itsen kuuntelu jää monesti taka-alalle. Lempeä viikonloppu retriitti antaa mahdollisuuden pysähtyä, rauhoittua ja laskeutua itsesi äärelle. 

Retriitti sisältää täysihoidon (majoitukset ja ruokailut) sekä ohjattuja harjoitteita joogan lisäksi aina ohjatuista metsähetkistä äänimalja syvärentoutukseen meditaatiolla. Viikonloppu on hiljaisuuden, sisäänpäin kääntymisen ja lempeyden retriitti, jossa ohjatut harjoitukset tukevat sisäisen yhteyden löytymistä ja vahvistumista. Viikonloppu on ympäröivän maailman hiljentämistä ja sisäisen vahvuutesi löytämistä. 

Retriitin tarkoitus on auttaa sinua muistamaan kuka todella olet ja, miten lähellä yhteys sisälläsi on koko ajan. Osallistuminen ei vaadi sinulta mitään ennakkotietoja tai -taitoja. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta meditaatiosta tai joogasta. Voit antautua virtaan ja luottaa itseesi, kehosi luonnolliseen liikkeeseen, joka liikuttaa sinua. Tälle retriitille et ole "liian kankea" lähtemään. Kuuntele sen sijaan sisimpääsi. Jos kuulet kutsun, ilmoittaudu mukaan, sillä sinä olet elämäsi tärkein ihminen.

ALUSTAVA OHJELMA:
Lauantai 14.10.
Klo 9 Saapuminen ja huoneisiin asettuminen
Klo 9.30 Retriitin aloitus alkupiirissä sekä lämmin yrttitee
Klo 10.30 Lempeä avaava Yin-jooga (90min)
Klo 12 - 13 Lounas
Klo 13 Ohjattu läsnäoloharjoitus (30-45min), jonka jälkeen omaa aikaa ja lepoa
Klo 15.15 Siirtyminen metsään ja ohjattu Metsäkylpyhetki (60min, säävaraus)
Klo 17:15 - 18:15 Yrttisauna, jossa käytössä hemmottelevia tuotteita
Klo 18.30 - 19.30 Päivällinen
Klo 19.45 Lempeä liike ja äänimalja syvärentoutus (75min)
Klo 21.00 Iltatee ja hedelmä, jutustelua sekä tuorepuurojen valmistus (aamupalaa varten)
Klo 21.30 Omaa aikaa ja lempeille yöunille rauhoittuminen


Sunnuntai 15.10.
Klo 8.00 Aamun lempeä joogahetki ja äänimaljat (60min)
Klo 9.15 Aamiainen
Klo 10.00 Ajatuksen voima luento (myös vapaata keskustelua aiheesta) ja kiitollisuus kävely (90min)
Klo 11:30 Pakkaaminen ja huoneiden luovutus (suihkumahdollisuus)
Klo 12.30 -13.30 Lounas
Klo 13:30 Retriitin lopetus - Kiitos lempeästä läsnäolosta yhdessä

Retriitin ohjelman lisäksi voit ulkoilla, lukea viikonloppuun sopivaa kirjallisuutta, kirjoittaa sisältäsi noussutta tai vain olla ja nauttia. Jokainen osallistuja saa retriitti kirjeen n. kolmea viikkoa ennen viikonloppu retriittiä.

HINTA:
Retriitin hinta 330€ (sis. alv 24%)
Majoitus täysihoidolla lauantai-sunnuntai, 2 hengen huoneessa: sisältää 2 x lounas, välipalan/kahvin/yrttiteen, päivällisen, iltateen ja aamupalan sekä hemmottelusaunan ja ohjaukset. Ota mukaan omat liinavaatteet ja saunapyyhe. Erityisruokavaliot lisämaksusta. 

HUOM! Mikäli haluat saapua jo perjantaina rentoutumaan niin sekin onnistuu. Lisäyö maksaa 45€ (mahdollisuus myös saunaan) ja aamiainen 8,00€. Lisäyöpymisestä ilmoitus järjestäjille erikseen hyvissä ajoin.

ILMOITTAUTUMINEN:
Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu retriitille Satu Kunnari 050 373 3116 / mielensoinnut@gmail.com tai Tiina 045 181 9657 / tiutiina@icloud.comHeti ilmoittauduttuasi saat sähköpostitse laskun, maksamalla tuon varausmaksun (100€) varaat paikkasi. Saat varausvahvistuksen maksun jälkeen sähköpostiisi. Mikäli et saa vahvistusta, laitathan viestiä yllä olevaan sähköpostiin.

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT:
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen maksat 100€ varausmaksun, joka varaa lopullisesti paikkasi retriittiin. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan koko retriitti maksun. Ennen 14.9.2023 tehty peruutus palautetaan kokonaisuudessaan. Myöhemmin tapahtuvissa peruutuksissa sairastumisen kohdalla (lääkärintodistus) maksu palautetaan lukuun ottamatta 100€ varausmaksua. Mikäli peruuntuminen tapahtuu järjestäjistä johtuen, maksu palautetaan kokonaisuudessaan. Retriitin loppumaksu maksetaan laskulla, jonka eräpäivä on 29.9.2023. Saat laskun sähköpostiisi.

RYHMÄN KOKO:
Viikonlopun ryhmään mahtuu 12 osallistujaa. Tapahtuma toteutuu, mikäli 8 osallistujaa. Majoitus on 2 hengen huoneissa. Omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukaan.

PAIKKA:
Mattilan Majatalo, hyvien yhteyksien päässä 12 tien varressa, Kärppälässä. Osoite Kärppäkänraitti 112, 38220 SASTAMALA

RUOKAILUT:
Herkullinen, monipuolinen sekä kasvispainotteinen ruoka. Kaikki ruoka-allergiat/rajoitteet huomioidaan ja ne tulee ilmoittaa 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Erityisruokavalioista hinta +10€/hlö.

VAKUUTUS:
Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen järjestäjien puolesta. Huolehdithan, että tapaturma- tai vapaa-ajan vakuutuksesi on voimassa.

LISÄTIEDOT:
Satu 050 373 3116 / mielensoinnut@gmail.com tai Tiina 045 181 9657 / tiutiina@icloud.com

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.


Lämpimästi tervetuloa mukaan tähän huhtikuun huikeaan viikonloppuun. Sinua odotetaan jo!